Мода : Тенденции20 СЕПТЕМВРИ 2017

Змии, халки и гердани от въжета за есента

Вижте тук всички горещи нови тенденции при бижутата!

Деликатните обеци отстъпват място на дебелите халки, често изработени от метал или пластмаса. Тенденцията от 80-те и 90-те се заражда в хип-хоп клиповете, но днес стои не по-малко адекватно и в бизнес дрескода.

Дълги и свободно спускащи се по деколтето или оплетени на сложни възли, този тип бижута са истинска възможност за DIY любителите. Пригответе се да покажете колко "бързи, смели, сръчни" сте в действителност.

Вече комбинираме няколко големи коктейлни пръстени, вместо десетки деликатни такива. А всъщност комбинацията между двата стила също е позволена. Дебели халки и големи камъни насочват вниманието към ръцете ни.

Анималистичните принтове са навсякъде в тенденциите при дрехите. При бижутата обаче, формата на змията е по-предпочитана. Откриваме я в огърлици, пръстени и гривни, предназначени за смелата и фатална жена, която знае как да ги носи.

Този тип гривни, свързани с пръстени, отново се завръщат на сцената. Инспирирани от екзотични бижута, те са нежен отговор на всички по-груби бижута. А и чудесна възможност да покажете колко деликатни са ръцете ви.

Пригответе се за любимото си парти бижу този сезон! Овърсайз обеците с цял куп камъни и ретро дух излизат на сцената, но дали ще се осмелите да ги носите и през деня?

Големите бижута с полирани повърхности, които отразяват светлината, привличат погледа директно към зоната, в която ги носите. Изберете обеци, за да поставите акцент върху лицето, колие - за деколтето или голяма гривна за ръцете.

Готова ли е кутията ви с бижута за есента? 

Този сезон на сцената излизат аксесоари, инспирирани от диско стила на последните десетилетия на миналия век. Смелите експерименти и сблъсъка на стилово диктуват визиите ни за студените дни. Докато залагаме на по-монохромна и меланхолична палитра при дрехите, точно обратното важи за бижутата – колкото по-ярки, обемни и забележителни са те, толкова по-добре.

Няколко идеи в крак с горещите тенденции сме ви приготвили в галерията! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Плетивата се превръщат в най-уютната тенденция тази зима
Тенденции25 НОЕМВРИ 2022

Плетивата се превръщат в най-уютната тенденция тази зима

Плетените дрехи винаги са били и ще си останат най-удобните и любимии визии за зимния сезон. Те ни прегръщат топло, давайки ни красиво усещане за уют.

Как да носим оувърсайз блейзър според модните тенденции?
Тенденции18 НОЕМВРИ 2022

Как да носим оувърсайз блейзър според модните тенденции?

Той е широк, удобен и много, много шикозен. И ето как да го носим според трендовете на момента.

Най-популярните модни хаштагове в Инстаграм
Тенденции11 ЮЛИ 2022

Най-популярните модни хаштагове в Instagram

Днес поглеждаме към хаштаговете, които да използвате в Instagram, за да сте в крак с модните тенденции.

Най-стилните начини, по които да носим деним тази година
Тенденции06 АПРИЛ 2022

Най-стилните начини, по които да носим деним тази година

Дънките не са единственият вариант