Мода : Тенденции07 МАРТ 2016

Три цветови комбинации покоряват пролетния стил

Ето кои са топ нюансите, които да включите в гардероба си този сезон

Тенденциите може и да се раждат на модния подиум, но сезон след сезон модните блогъри се оказват тези, които диктуват правилата на стила и определят кои обувки, аксесоари и нюанси ще застанат на върха.

Не всичко от дефилетата в Париж, Лондон, Ню Йорк и Милано има приложение в ежедневието и именно затова се обръщаме за вдъхновение към личните онлайн пространства на тези модерни градски момичета. На прага на пролетта и преди старта на шопинга за нови попълнение решихме да се възползваме от едно златно правило, което тези дами следват. А именно комбинирането на два, сами по себе си достатъчно ярки цветове, които се допълват взаимно и осигуряват така желания контраст, дори в съчетание с неутрални нюанси. Ето кои са те!

Тъмносиньо и горчица 

Processed with VSCOcam with s3 preset

 

Комбинацията от синьо и жълто никога няма да ви предаде, но този сезон ви предлагаме да разнообразите класиката, като вместо на ярко жълто заложите на модерния нюанс горчица. Богатият и наситен цвят открадва цялото внимание, затова ще имате нужда да го балансирате с нещо неутрално. И точно тук се появяват елементите, решени в тъмносиньо. Блейзър, риза или обикновен деним изграждат основата на тоалета ви, а аксесоар, топ и дори обемно бижу в горчица придават пленителен контраст.

3 Colors (4)

3 Colors (5)

Оранжево и светло бежово 

3 Colors (9)

И тук основната идея е комбинацията между един неутрален цвят, в случая нюанс “камел”, който да балансира цялостната визия и един ярък – оранжево, който да придава настроение. Макар различните аутфити в бежово-телесната гама да са характерни основно за есента, фактът, че всеки от тях се съчетава както с вибриращи цветове, така и с меки пастели, ги превръща в основна част и от пролетния ни гардероб. Все пак, има си причина обувките в цвят “nude” да са истински хит от няколко години.

3 Colors (3)

3 Colors (1)

Зелено и синьо 

3 Colors (7)

Според едно от основните правила за комбиниране на цветове, тези, които стоят един до друг на цветното колело, всъщност се допълват доста добре. Именно затова крайният резултат от визия в синьо и зелено е едновременно приковаващ погледа и много шик. Ярки и насителни, пастелни и нежни, тук правила почти не съществуват, затова експериментирайте, прибавете принтове, бижута а защо не и още един цвят, под формата на червило или аксесоар.

3 Colors (8)

3 Colors (2)

3 Colors (6)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Плетивата се превръщат в най-уютната тенденция тази зима
Тенденции25 НОЕМВРИ 2022

Плетивата се превръщат в най-уютната тенденция тази зима

Плетените дрехи винаги са били и ще си останат най-удобните и любимии визии за зимния сезон. Те ни прегръщат топло, давайки ни красиво усещане за уют.

Как да носим оувърсайз блейзър според модните тенденции?
Тенденции18 НОЕМВРИ 2022

Как да носим оувърсайз блейзър според модните тенденции?

Той е широк, удобен и много, много шикозен. И ето как да го носим според трендовете на момента.

Най-популярните модни хаштагове в Инстаграм
Тенденции11 ЮЛИ 2022

Най-популярните модни хаштагове в Instagram

Днес поглеждаме към хаштаговете, които да използвате в Instagram, за да сте в крак с модните тенденции.

Най-стилните начини, по които да носим деним тази година
Тенденции06 АПРИЛ 2022

Най-стилните начини, по които да носим деним тази година

Дънките не са единственият вариант