Мода : Тенденции21 ДЕКЕМВРИ 2017

Какво да променим в стила си през 2018

Новият прочит на класиките, които ще ни бъдат верни през идната година

Плисираните поли с дължина до средата на прасеца се превърнаха в нещо традиционно в гардероба ни през последните две години. Могат да се стилизират по различен начин и да се носят както с токчета, така и с маратонки.

През новата година ще ги заменим с друга класика - полата молив. Тук отново говорим за елемент, лесно вписващ се в офис дрескода и предоставящ възможности за различни стилни експерименти. Какво повече да искаме от една пола?

Какво щяхме да правим без тези блейзъри? Не вярваме някога да обърнем гръб на черния вариант, но през есенно-зимния сезон видяхме възхода на моделите в каре.

През новата година, особено през пролетта и лятото, ще ги заменим с такива в пастелни нюанси: бебешко синьо, бледожълто и бонбонено розово дават на гардероба ни нужната доза свежест.

Минатюрните модели, покрити с бродерии и перли, изработени от кожа или кадифе, се превърнаха в акцент както в ежедневния, така и в парти гардероба ни.

Е, няма да пенсионираме цялата си колекция чанти, но определено бихме изпробвали тези модели. Графични мотиви, принтове, надписи и сблъсък на цветове правят визиите ни една идея по-младежки.

Любимият деним, който подчертава глезените (а и обувките!) по несравним начин ще продължи да ни служи вярно, само че с една уговорка.

През идната година ще виждаме неравните ръбове много повече. Хубавото е, че като всеки тип деним, и този може да се носи по десетки начини. Без да се налага да променяме нещо друго в ежедневния си стил.

Всички знаем, че в модата всяко ново нещо е добре забравено старо.

В повечето случаи това важи с пълна сила за актуалните тенденции – те почти винаги са прочит на трендове от преди няколко десетилетия. А понякога и само от преди няколко години.

Естествено, има неща, които никога не излизат от мода. Но това не означава, че не търпят промени, дори напротив! Любимите ни класически елементи в гардероба ни също имат нужда от ъпгрейд. Понякога съвсем лек, понякога драстичен, но такъв, че да не ни позволи да изглеждаме по един и същи начин всяка година. Защото, нека си признаем, когато една жена открие дреха, която й пасва като ръкавица, тя не би я сменила за нищо на света. 

И така, в галерията по-долу сме събрали дрехите и аксесоарите, които през 2018 търпят промени, за да се превърнат в актуална класика.

За всичко актуално от света на модата последвайте Miss Bloom във Facebook и Instagram!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Плетивата се превръщат в най-уютната тенденция тази зима
Тенденции25 НОЕМВРИ 2022

Плетивата се превръщат в най-уютната тенденция тази зима

Плетените дрехи винаги са били и ще си останат най-удобните и любимии визии за зимния сезон. Те ни прегръщат топло, давайки ни красиво усещане за уют.

Как да носим оувърсайз блейзър според модните тенденции?
Тенденции18 НОЕМВРИ 2022

Как да носим оувърсайз блейзър според модните тенденции?

Той е широк, удобен и много, много шикозен. И ето как да го носим според трендовете на момента.

Най-популярните модни хаштагове в Инстаграм
Тенденции11 ЮЛИ 2022

Най-популярните модни хаштагове в Instagram

Днес поглеждаме към хаштаговете, които да използвате в Instagram, за да сте в крак с модните тенденции.

Най-стилните начини, по които да носим деним тази година
Тенденции06 АПРИЛ 2022

Най-стилните начини, по които да носим деним тази година

Дънките не са единственият вариант