Мода : Новини26 АВГУСТ 2014

Сара Джесика Паркър с втора колекция обувки

Актрисата е проектирала и няколко модела чанти

Първата колекция на Сара Джесика Паркър за пролет-лято 2014 се радваше на огромен успех, затова никак не е чудно, че актрисата продължава да се вихри като дизайнер. 

Новата колекция на лейбъла ѝ SJP е за сезон есен-зима и гледайки моделите можем да предположим, че също ще стане доста популярна. Този път предложенията са издържани в доста по-неутрална гама, подходяща за наближаващата есен. 
Освен класически стилето обувки с леко закачлив детайл като камъни или деликатна каишка, минаваща диагонално през крака, в новата колекция виждаме високи ботуши от кожа и ефектни боти с широки каишки и големи катарами. В допълнение към тях ще се продават и няколко модела чанти, които за първи път са включени от Сара Джесика Паркър. 
Интересен е фактът, че актрисата решава да кръсти няколко от обувките на хора, оказали голямо влияни в живота ѝ. Така например един от моделите носи името на героинята ѝ Кари от “Сексът и градът’, а чифт ботуши със заглавие “Pat” са кръстени на стилистката на сериала Патриша Фийлд. “Патриша оказа голям влияние на мен и милиони други жени. Без нея Кари Брадшоу щеше да бъде незавършена,” споделя Сара. 

Любимият ѝ фризьор е вдъхновението за обувката “Serge”, а сестра ѝ Рейчъл също е увековечена със свой модел. Вижте колекцията в галерията!


ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.