Мода : Новини25 МАЙ 2016

Новото амплоа на Риана – дизайнер на Dior

Поп звездата създаде слънчеви очила за френската марка

Година след като бе обявена за лице на модна къща Dior и няколко месеца след като самата тя пусна собствена колекция за Puma, Риана влезе в ролята на дизайнер за френския бранд. 

Не, Рири няма да замества напусналия Раф Симънс като креативен директор на марката, макар че би било доста интересно да видим Dior през нейната призма. Изпълнителката на “Kiss It Better” създаде колекция слънчеви очила, носещи името “Rihanna”, които ще се продават ексклузивно в магазините на модната къща от юни. Освен че са кръстени на самата нея, очилата се отличават с футуристичен дизайн и се предлагат в няколко различни цвята.

Rihanna for Dior Glasses 1

Разбира се, Риана влиза в роклята и на модел, позирайки в рекламната кампания за аксесоарите, заснета от Жан-Батист Мондино. На кадрите виждаме изпълнителката в прилепнало по тялото й сребристо боди, с пригладена назад коса и тъмнолилаво червило, които я карат да изглежда като героиня от лента за супергерои.

Rihanna for Dior Glasses 2

Rihanna for Dior Glasses 3

 

Линията очила за Dior е поредната колаборация на певицата с голяма модна къща. Преди два месеца стана ясно, че тя и световноизвестният дизайнер на обувки Маноло Бланик са създали колекция обувки, вдъхновени от личния стил на Рири и множеството татуировки, красящи тялото й.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.