Prodavalnik : Мода : Новини16 ЮНИ 2014

Модните блогъри стават все по-богати

Киара Ферани взела 30 000 евро, за да отиде на събитие

За никого не е тайна, че популярността на фешън блогърите ги изстреля в позицията на едни от най-влиятелните личности в модния свят в момента.

На всяка от седмиците на модата, редом до Джесика Алба, Блейк Лайвли, Дженифър Лоурънс и куп други актриси, ще видите и редица модни блогъри, заели своите места на първия ред.

Дали обаче знаете какви суми прибират тези момичета и момчета, само за да присъстват на ревю или откриване на магазин? Най-известните от тях си докарват над $1 млн. годишно!

Модните блогъри стават все по-богати
Да, тези пари не идват само от присъствията им по събития, а и от фотосесии, реклами и колаборации с дизайнери. Според сайта Women’s Wear Daily една от най-известните блогърки Киара Ферани (theblondesalad.com) е получила 30 000 евро от Stuart Weitzman, за да присъства на откриването на магазина на марката в Милано. Лицето на Киара изгря и от много различни списания, сред които дори модната библия Vogue, а русата фурия дори се сдоби със своя колекция обувки.

Повечето от нейните колежки и колеги могат да се похвалят със свои линии бижута, чанти и други аксесоари, и дори редовно присъстват в модните сайтове и списания. А само преди няколко години си беше чисто постижение, ако някой от тях бъде поканен на модно ревю или бъде забелязан от някой сайт.

Според WWD само от реклами и споделени линкове в блоговете им, притежателките могат да изкарат над $80 000 на месец, като за пример посочват Мери Сенг от Happily Grey, Криси Отт от The Perfect Palette и Ерин Гейтс от Elements of Style.

Снимки: Profimedia, theblondesalad.com, songofstyle.com

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Сложете край на лошите сутрешни навици
Better me13 СЕПТЕМВРИ 2021

Сложете край на лошите сутрешни навици

Тези обичайни грешки объркват целия ден. Вижте как да ги преодолеете

Жените трябва да спят един час повече от мъжете
Prodavalnik15 ЯНУАРИ 2020

Жените трябва да спят един час повече от мъжете

И още интересни факти за съня

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!
Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим
Beauty04 ЮЛИ 2019

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим

Разчупете рутината в края на сезона!