Мода : Новини09 ЯНУАРИ 2018

Кая Гербер и VOGUE – очаквано добра комбинация!

Дъщерята на Синди Крауфорд с първа соло корица за модната библия

Модата й е в кръвта!

Няколко месеца след успешния дебют на котешката пътечка, Кая Гербер вече може да се похвали и с първата си корица за VOGUE. Чаровната брюнетка краси февруарския брой на френското издание, облечена в ярка мини рокля на Saint Laurent и високи ботуши с пера.

И макар Гербер да позира соло пред обектива на Дейвид Симс, това далеч не е първата й поява на страниците на списанието. Преди две години Кая сподели корица за същия VOGUE със своята майка Синди Крауфорд. “Кая е като ретроспекция към иконичния силует на майка си, чието име е достатъчно да докаже силата на супермоделите. Заедно с нея тя прави своите първи стъпки в модния бранш,” пишат от списанието.

Кая Гербер и VOGUE - очаквано добра комбинация!

 

“Сигурно сънувам,” вълнува се самата Кая в своя профил в Instagram, където сподели корицата с феновете си. “Към VOGUE и всички, които направиха тази корица възможна … БЛАГОДАРЯ ВИ! А към Еманюел Алт и Дейвид Симс, вие ме направихте най-щастливото момиче на земята.”

Парти грим в топли нюанси, вдъхновен от Кая Гербер

Корицата на VOGUE e невероятен успех за 16-годишната Гербер, която само за един сезон успя да оправдае големите очаквания и да обори скептиците. Кая дефилира на ревюта от всички четири седмици на модата: Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано. Calvin Klein, Alexander Wang, Burberry, PUMA, Versace, Saint Laurent и Chanel са само част от големите имена, с които вече е работила.

Именно появата й на дефилето на Saint Laurent беше една от най-запомнящите се. Младата надежда се разходи по модния подиум на фона на нощен Париж и Айфеловата кула зад гърба й. Ето защо не се изненадваме, че именно френския VOGUE беше първият, който падна в плен на чара й.

Вижте избрани моменти от дефилетата на Кая в галерията! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.