Мода : Новини14 ФЕВРУАРИ 2018

Кандис Суанпоул с дебютна колекция бански

Кралицата на плажните фотосесии влиза в ролята на дизайнер за Tropic of C

“Планетата Земя е моята цветова палитра, вдъхновяваща текстурите и нюансите. Всеки бански е създаден с огромен респект към нея,” казва Кандис Суанпоул за дебютната си линия Tropic of C.

Един от най-известните ангели на Victoria’s Secret се завръща към това, което прави най-добре – плажните фотосесии. Преди няколко сезона гигантът спря линията си с бански, а Кандис и осаналите момичета се изявяваха единствено в рекламите за бельо и парфюми. Първа Алесандра Амброзио се възползва от този факт, създавайки бранда си Ale by Alessandra. Сега е ред и на Суанпоул!

Beauty тайни от Кандис Суанпоул

Феновете на южноафриканската прелест могат да се насладят на горещите кадри, с които Кандис рекламира колекцията си. Фотосесията е заснета преди няколко месеца в Бразилия, а интересен факт е, че по това време красавицата вече е бременна с второто си дете. Суанпоул позира в изрязани модели от една и две части, които могат да се съчетават помежду си. Според нея, силуетите са микс от “европейска елегантност и бразилска лекота” или с други думи – ретро вдъхновение, изпълнено по модерен начин.

За момента са налични само няколко вида бански, сред които “Blaze”, “South Pacific”, “Dune”, “Splash” и “Boomerang”. Вижте как ги носи Кандис в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.