Мода : Новини29 МАРТ 2016

Forever 21 отваря врати на 2-ри април

Криско ще изнесе специален концерт за събитието

Чакането свърши! Скоро всички почитатели на модата ще имат шанса да се запознаят лично с революционната концепция на магазините на Forever 21.

Брандът ще отвори първия си обект в Източна Европа на 2-ри април в София. Голямото откриване е в Paradise Center, ниво 1, точно в 10.00 ч., а първите 200, влезли в магазина, ще получат ексклузивни промо карти за пазаруване на стойност 21 лв.

Голямото откриване на Forever 21 ще е истинско празненство, пълно с музика, мода и страхотни изненади! Най-голямата от тях е специалният концерт на Криско за феновете на бранда, който той ще изнесе пред магазина Forever 21.

Директно от модния подиум на закачалките в магазина – в началото на април Forever 21 ще представи в София цветната си пролетна колекция, вдъхновена от града на ангелите, Лос Анджелис. От бохемски до класически и женствен шик, в магазина ще откриете всеки стил, който търсите. Разположена на над 1000 м2, новата шопинг дестинация ще предлага богат избор от най-горещите модни тенденции. Освен дрехите и аксесоарите с марката Forever 21® ще бъдат представени и колекциите Contemporary, Basics, Denim, както и обувки. Тайната на успеха на Forever 21 е в предлагането на свежи и актуални продукти на атрактивни цени с ежедневно ново зареждане.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.