Мода : Новини24 ФЕВРУАРИ 2017

Дестинация Милано! Пищните ревюта на Fendi, Moschino и Gucci

Всичко, което ни впечатли от модните подиуми в италианския град

Червено, червено и пак червено!

Така най-добре бихме могли да опишем тенденциите, които видяхме в рамките на седмицата на модата в Милано. Третата поредица от ревюта (след Ню Йорк и Лондон), ни отвежда в италианския град, където колекциите са всичко друго, но не и семпли. А съдейки по дефилетата, червеното няма никаква конкуренция като властващ нюанс за сезон есен-зима 2017. При Max Mara го видяхме под формата на обувки и боти със заострен връх, костюми и палта от кадифе. При Fendi, Карл Лагерфелд превръща червените кожени ботуши над коляното в задължителен аксесоар, вписващ се еднакво добре в комбинация с риза и блейзър, но и с ефирна рокля в черно и палто от яка с косъм. 

Моделите на Alberta Ferretti са подчертано женствени и пищни, като част от роклите този път навяваха усещането, че са създадени по-скоро за маскарад, отколкото за червения килим. Някои от божествените творения наистина бяха съчетани с маски. Накрая Джиджи Хадид, Грейс Елизабет, Сара Сампайо и останалите момичета закриха ревюто, носейки върху роклите си вече култовите пуловери на Ferretti, всеки с надпис за различен ден от седмицата.

Акценти от колекциите, за които ви разказахме, а също от ревютата на Gucci и Moschino, ви очакват в галерията. (Снимки: Profimedia)  

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.