Мода : Новини17 ФЕВРУАРИ 2017

6 зашеметяващи колекции от Ню Йорк, които не бива да пропускате

Вижте какво показаха Carolina Herrera, Oscar de la Renta и Ralph Lauren

Седмицата на модата в Ню Йорк официално приключи! Преди да отправим поглед към подиумите в Лондон, днес ви показваме акценти от най-добрите колекции, представени в мегаполиса. 

И макар ревютата там да са запазени за авангардни или тепърва опитващи се да се наложат творци, като Брандън Максуел например, сред тях се промъкват и утвърдени имена в света на модата, които диктуват тенденциите от десетилетия.

Неслучайно споменаваме Максуел, тъй като само преди две години името му беше сравнително непознато за модната публика. Тези, които го познаваха, знаеха, че той е стилистът, стоящ зад екстравагантните облекла на Лейди Гага. Гледайки колекциите му, включително тази, показана преди дни, ни е трудно да повярваме, че именно той е човекът, виновен за стила на една от най-интересните звезди на нашето време. Женствените силуети с дръзки, но изчистени линии, станаха синоним на името на Максуел, а той отново предложи визии, достойни за всеки червен килим, носени от куп известни модели и негови близки приятелки.

Плеяда от супермодели традиционно видяхме и на дефилето на Майкъл Корс. Част от тях, като Марта Хънт и Джордан Дън, избраха да се присъединят към Блейк Лайвли и вместо да дефилират, гледаха ревюто от първия ред. На котешката пътечка обаче забелязахме Джоан Смолс, Кендал Дженър, Бела Хадид, Тейлър Хил и много други. Дрехите на Корс пък както винаги са насочени към модерните дами с характер, като този път се отличаваха с ефектни ретро набори, детайли и аксесоари от кожа, ламе, пайети и много ресни.

Акценти от любимите ни колекции от седмицата на модата в Ню Йорк вижте в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.