Червеният килим на Венеция

74-ото издание на филмовия фестивал в италианския град стартира с холивудски величия и доза блясък

Зашеметяващата бразилка мина по червения килим в рокля на Alberta Ferretti в синьо. Това, което отличаваше тоалета й, бяха стотиците камъни Swarovski, които го покриваха от глава до пети.

Актьорът и красивата му съпруга заложиха на модна къща Versace. Червената рокля на Лусиана е допълнена от златисти аксесоари, кореспондиращи с детайлите по бюстието.

Ефирен тоалет на Alberta Ferretti беше изборът на Исабели за вечерта. Роклята изглеждаше още по-магическа, благодарение на няколко порива на вятъра.

Не се случва често да възкликнем "уау!", когато видим Кристен на червения килим. Но благодарение на тази рокля Zuhair Murad, звездата се превърна в любимката ни от вечерта.

Вероятно ще се изненадате, когато разберете, че бялата рокля с асиметричен дизайн на Бианка е дело на OVS. Ние със сигурност не го очаквахме!

Британката заложи на пъстра рокля Armani Privé, покрита с пайети и тюлени детайли.

Филмовият фестивал във Венеция стартира снощи с пищен червен килим и премиерата на филма “Малък голям живот”. 

Това е 74-ото издание на форума, който е най-старият в света и е част от “Голямата тройка” на фестивалите, заедно с този в Кан и Берлинале.

Тази година в рамките му ще бъдат представени 21 заглавия, които ще се съзтезават за наградите, присъдени от журито, чийто председател този път е Анет Бенинг. “Довереникът на кралицата” с легендарната Джуджи Денч също ще направи своята премиера във Венеция, макар да не участва в състезателната програма.

По червения килим ще дефилират холивудски величия от ранга на Изабел Юпер, Джулиан Мур, Дженифър Лорънс, Мишел Пфайфър, Джордж Клуни и Итън Хоук. Снощи към звездите от “Малък голям живот” Мат Деймън и Кристен Уиг се присъединиха още актрисата Ребека Хал (която също е част от журито), както и супермоделите Бианка Балти, Изабел Гулар и Исабели Фонтана.

Вижте ги в галерията: (Снимки: Profimedia)  

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии