Блейк Лайвли и още от най-стилните звезди тази седмица!

На кой дизайнер заложи актрисата този път и кои са останалите знаменитости, които попадат в класацията ни?

Гащеризон и сако в зелено, в типичния за Brandon Maxwell класически стил с модерен прочит, избра Блейк за събитие на Variety. Пеплум детайлите на сакото кореспондират с тези на ръкавите, а също и с набора на асиметричното бюстие на гащеризона.

На същото събитие забелязахме и Частейн, избрала бяла рокля на Carolina Herrera. Моделът се отличава с красив флорален мотив, а актрисата допълва тоалета си с ефектни стилето в сребърен металик.

Един истински супермодел има нужда от тоалет, който подчертава перфектното й тяло! 61-годишната Иман е просто неотразима и също като Лайвли е избрала Brandon Maxwell, за да го покаже.

Моделът избра рокля с дълбоко деколте и висока цепка на Redemption, която съчета с елегантен кок, деликатни бижута и блестящи обувки на ток.

Какво завръщане! Отдавна не бяхме виждали Катрин на червения килим и премиерата на "Unforgetable" промени това. Актрисата блесна в бяла рокля Blumarine, подчертаваща извивките й.

Наближава краят на "Малки сладки лъжкини" и актрисите са заети с всякакви събития, свързани със сериала. Тук виждаме Шей в стилен гащеризон в две части, съчетаващ любимите й неща, а именно сексапил и класически силует.

На път за телевизионно участие колежката й Луси селектира мини рокля в зелено, съчетана с наметнато палто и черни сандали на ток.

Влюбени сме в комбинацията от бяла пола с флорален мотив и ефирна риза в цвят бордо, която Ан е допълнила с бели обувки с PVC детайл.

На премиерата на "Пазителите на галактиката 2" видяхме Карън в екстравагантен ансамбъл на Monse в жълто и черно. Свежо попадение са обувките, с които актрисата го беше съчетала.

Британката пък се придържаше към футуристичната тема на филма, селектирайки рокля в сребърно на Bottega Veneta.

Окъпаната в злато Адри дължи секси роклята си на дизайнера Jason Wu, но сме почти убедени, че той е създал роклята с мисълта за супермодели като нея.

След като спечели сърцата на супермодели като Карли Клос и Роузи Хънтингтън Уайтли, а също и тези на звезди от ранга на Рийз Уидърспуун и Гуинет Полтроу, дизайнерът Брандън Максуел си има нов фен – Блейк Лайвли. 

Тъй като ние също обожаваме творенията на Максуел още от времето, когато ги създаваше единствено за Лейди Гага, нямаше как да не се зарадваме, че виждаме Лайвли в негов модел. Актрисата, известна със своята любов към модата и факта, че няма стилист и винаги сама подбира облеклото си, заложи гащеризон и сако с подписа на Брандън, решени в красив нюанс на зеленото. 

И докато визията на Блейк заема първото място в класацията ни тази седмица, тя всъщност не е единствената, разходила се по червения килим с тоалет от колекцията на Максуел. Коя е другата голяма звезда, избрала него? Вижте в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.