Мода : Новини18 ОКТОМВРИ 2016

Алисия Викандер позира за Louis Vuitton и е прекрасна!

Актрисата засне рекламна кампания за марката на плаж в Бразилия

Шведската актриса Алисия Викандер е едно от най-новите попълнения в редиците на Louis Vuitton, а вече успява да ни очарова с трета рекламна кампания. 

Носителката на “Оскар” очарова модните критици по време на сезона на наградите, когато показа, че щом става дума за червен килим, тя може да е истински хамелеон. Още тогава Алисия залагаше основно на дизайните на Никола Геские. Именно в негова рокля, създадена специално за нея, тя прибра заветната статуетка за изпълнението си в “Момичето от Дания”. 

Досега Викандер е позирала в кампаниите за круизната колекция за 2016 и тази на чантите Twist. Сега красавицата, която плени сърцето на Майкъл Фасбендър, отново блести във ваканционните предложения на Louis Vuitton.

alicia vikander lv cruise 17 (5)

alicia vikander lv cruise 17 (2)

“Spirit of Travel” е заснета в Рио де Жанейро от известния моден фотограф Патрик Демаршелие. На фона на живописната гледка Алисия демонстрира тоалети с ефектни силуети, мини рокли, кроп топове, както и чантите Twist и Capucines. Ефектни бижута с логото LV допълват иначе естествената визия на Викандер – разпилени коси и минимален грим.

alicia vikander lv cruise 17 (8)

alicia vikander lv cruise 17 (7)

alicia vikander lv cruise 17 (3)

Наскоро Селена Гомес също направи своя дебют като лице на Louis Vuitton. Младата певица и Викандер се присъединиха към вече солидния списък със звезди, които позират за френската модна къща. Сред тях са актрисите Дженифър Конъли, Мишел Уилямс, Леа Сейду и топмоделът Миранда Кер.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.