Мода : Новини16 ЮНИ 2016

Акценти от представянето на H&M Studio AW16

Родни звезди, модни блогъри и журналисти се събраха на екслузивно събитие

Колекция H&M Studio есен-зима 2016, която направи своя дебют на дефиле по време на седмицата на модата в Париж, беше представена снощи в шоурума на шведския бранд в София. 

Ексклузивното събитие събра на едно място медии, модни блогъри и известни личности, сред които Християна Лоизу, Мария Силвестър, Алекс Раева, Калин Врачански, Михаела Филева, Прея, DJ Мартен и съпругата му Джули, Мона, Албена Танева, Вяра Атова, Ники Бакалов, Ирина Флорин и много други.

HM studio aw16 (13)

HM studio aw16 (12)

HM studio aw16 (11)

За предстоящия сезон дизайнерите на H&M предлагат богата колекция от романтични дизайни, открояващи се с бродерии и флорални мотиви, вдъхновени от шведския фолклор. Към това добавяме и лекото усещане за модерен каубойски дух, идващ благодарение на високите кожени ботуши, шапки с периферия и земни цветове във всички нюанси на кафявото и бежовото.

HM studio aw16 (6)

HM studio aw16 (2)

HM studio aw16 (4)

Силуетите са с обемни рамене и прилепнала талия – форма, напомняща пясъчен часовник, и контрастираща с фолклорното влияние в колекцията. Сред основните модели откриваме вълнени палта, дълги рокли, широки панталони и фолклорни блузи.

HM studio aw16 (7)

HM studio aw16 (9)

HM studio aw16 (1)

H&M Studio AW 16 включва облекла и за най-малките фенове на модата. Специално за колекцията дизайнерският екип на H&M претворява магическия фолклорен свят в мода. Декорациите и щампите, вдъхновени от истории като „Алиса в Страната на чудесата“ и илюстрациите на шведския художник Йон Бауер, имат ключово значение за цялостното настроение.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.