Мода : Новини11 ФЕВРУАРИ 2016

Sports Illustrated най-накрая включи модел с истински извивки

Честта се падна на брюнетката Ашли Греъм

Поредната голяма победа за plus-size момичетата в модната индустрия е култовият брой на мъжкото списание Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Традиционно в него се появяват най-горещите модели на бельо в момента. На страниците му са се появявали снимки на красавици като Криси Тийгън, Джиджи Хадид и Ирина Шейк, а миналата година Робин Лаули стана първият модел с нетрадиционни мерки, който участва с фотосесия в изданието, посветено на банските костюми. Лаули обаче е далеч от мерките на plus-size момичетата, а кадрите с нея предизвикаха още повече въпроси за това кога Sports Illustrated най-накрая ще влезе в крак с промените в индустрията и ще покаже, че сексапилът няма размер.

ashley 1

Отговорът на този въпрос вече е факт! На страниците на специалния брой за 2016 откриваме Ашли Греъм – може би най-известният plus-size модел, за който сме ви говорили неведнъж. В последните години Греъм жъне успех след успех, разбивайки на пух и прах стандартите за женска красота, налагани с десетилетия.

“Официално е – аз съм модел на бански за Sports Illustrated!” сподели брюнетката в Instagram, заедно с една от снимките, които ще бъдат включени в броя, излизащ следващата седмица. “Това е истинска сбъдната мечта за мен. Благодаря на всички, които се застъпиха за извивките. Нашите гласове бяха чути и заедно можете да ми помогнете да спечеля Rookie Of The Year (конкурс с момичетата, включени в броя, бел.ред).”

ashley 5

С прелъстителен поглед, насочен към фотоапарата, Ашли позира в изрязан бански от две части, докато се излежава на пясъка. Моделът има опит с подобни фотосесии. Самата тя се изявява като дизайнер и модел за собствена колекция бельо, а миналата година рекламната ѝ кампания за Swimsuits for All беше включена в Sports Illustrated.

ashley 4

ashley 3

“Знам, че моите извивки са секси и искам всяка жена да знае, че и нейните са. Няма причина да се крием, има причини да ги показваме. Светът е готов за повече извивки по бански,” заяви преди време Греъм.

ashley 2

През изминалата година Греъм се превърна в пионер за останалите модели с нестандартни размери, стартирайки онлайн движението “I am size Sexy”. “Надявам се, че жените ще видят, че приемам своите извивки, когато съм по бельо или бански, и ще се почувстват готови да направят същото,” споделя тя, надявайки се, че модната индустрия най-накрая ще премахне етикета plus-size, който поставя пред моделите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.