Мода : Новини16 АПРИЛ 2020

10 неща в пролетния гардероб на Рийз Уидърспуун

Как изглежда формулата на стила на любимото ни момиче от Юга? Изпълнена с много цвят, флорални мотиви и кокетни ретро елементи, разбира се!

Обувки в ярък цвят - Рийз твърди, че е против природата й да носи черно. Затова във всяка нейна визия има поне един цветен акцент, като много често това е класически чифт стилето като този модел в червено, с който я виждаме тук.

Стилни лоуфъри - Макар че рядко ще видим миньончето с равни обувки, тя не подценява силата им в една такава визия. Лоуфърите, които ще са хит тази пролет, тя перфектно съчетава с класически черен панталон, бяла риза и пуловер в червено.

Яке от деним - Силата на денима е добре известна на Ридърспуун, особено що се касае до по-лежерните аутфити на звездата. Вечното яке от деним тя комбинира с кокетна рокля в синьо и бяло каре, платформи и плетена чанта.

Дантела - Ярките цветове, карето, флоралните принтове и дантелата са основна част от гардероба на Рийз. Особено харесахме една от последните й визии, в която на фокус е поставена червената дантелена пола.

Тъмен деним - Отива на всичко, може да се носи за всякакъв повод - има ли нещо, което да не му харесваме? Очевидно актрисата е на същото мнение, тъй като когато не носи рокли и поли, често пъти я виждаме точно с такъв тип дънки.

Кожено яке - Макар лично ние да бихме се спрели на вариант в черно, Уидърспуун залага на модел в бежово. По-светлият и свеж цвят повече се вписва в нейното усещане за стил, но същевременно е също толкова универсален и подходящ за ежедневието.

Пола тип молив - Като успешен продуцент, Уидърспун е усвоила до съвършенство бизнес дрескода. В него главна роля има полата тип молив, но когато не става дума за официална среща, актрисата избира модел от деним.

Ежедневна рокля - Перфектната рокля на пролетта е удобна, с някакъв тип принт (флорален или графичен) и стига до средата на прасците. Своята миди рокля Рийз комбинира с любимите си черни сандали и чанта, отново в ярък цвят.

Флорални мотиви - Нали не смятахте, че сме ги пропуснали? Южнячката просто обожава всичко на цветя и освен, че ги носи почти ежедневно, тя включва пъстрите мотиви и в собствената си модна линия Draper James.

Слънчеви очила - Забелязвате ли нещо общо между всички снимки в тази галерия? Няма кадър, на който актрисата да е без слънчеви очила! За разлика от Виктория Бекъм обаче, Рийз не харесва прекалено големите модели. Вместо това залага на ефектни ретро рамки.

Рийз Уидърспуун е актрисата, чийто стил можем да определим с една дума – зареждащ!

Блондинката с широка усмивка е усвоила до съвършенство тайните на елегантните бизнес визии, но в тях винаги има по нещичко от любимия й Юг. Много ярки цветове, каре и райета, дантела и задължителното червено червило стоят в центъра не само на собствения й гардероб, но и на колекциите й за Draper James – личната й марка с дрехи и аксесоари за дома.

“Пътувала съм по целия свят, снимала съм филми в толкова различни държави, работила съм с модни дизайнери и дизайнери на костюми, но винаги останах вярна на моите южни корени,” заяви преди време актрисата и продуцент пред The Coveteur.

Самата тя твърди, че по отношение на стила й има две неща, които никога не се променят. И двете са аксесоари, които имат сантиментална стойност за звездата. “Винаги нося перлите на майка ми и часовника на баба ми. Те ми напомнят за двете най-важни жени в живота ми и колко силни, забавни и независими са те.” 

Ние пък сме на мнение, че в характерното за нея облекло има още елементи, превърнали се в нейна запазена марка. Споделяме ви ги в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.