Мода : Личен стил22 МАЙ 2021

Spring Essentials! Всичко за перфектния капсулен гардероб за сезона на едно място

Пет практични правила, които да спазваме при шопинга за топлите дни тази година

Ако този сезон ще пазарувате от само едно място, нека то да бъде Calvin Klein Jeans.

От Одри Хепбърн, през Даяна Врийланд до новото поколение модни блогъри – всички те са почитатели на философията “Less is more” и минимализма. Ние също много сме говорили за капсулния гардероб, но какво всъщност се съдържа в това понятие?

На първо място в него попадат само добре подбраните елементи, които лесно се съчетават и успяват да устоят на теста на времето, не подлежат на даден тренд, а отразяват цялостния ни поглед върху модата и стила. При него се фокусираме върху по-малко неща, но значително по-качествени и даващи възможност за безброй комбинации.

Spring Essentials! Всичко за перфектния капсулен гардероб за сезона на едно място

Напоследък привържениците на изчистения стил се увеличават, а с тях и изискванията за добрия капсулен гардероб порастват. Затова сформирахме списък с обновените правила, които да спазваме при пазаруването:

  1. Мислете в дългосрочен план. Преди всеки сезон направете обстоен преглед на онези дрехи от предишните години, които можете да използвате и в следващите месеци, а по време на пазаруването приоритизирайте качеството на материала.
  2. Бъдете пестеливи. Не сте носили миниатюрната рокля с брокат, с която бяхте на онова събитие преди пет години, значи вече тя не е част от вашия стил. Мислете за това, което ви подхожда, и за дрехите, които обичате да носите – към тях ще се връщате многократно и ще останат с вас завинаги.
  3. Излезте извън рамките. Хубавото на изчистената мода е, че тя е универсална. Помислете кои са онези дрехи, които имат повече от една функция и биха били удачни за не само един сезон. Заемете нещо от гардероба на мъжете или пазарувайте елементи, които биха се носили и от партньора ви – овърсайз блуза за вас, по тялото за него: възможностите са много.
  4. Мислете за цялостни визии, не за отделните елементи. Ако една дреха не може да се съчетае поне по три различни начина с останалата част от гардероба ви, значи няма място в колекцията ви повече.
  5. Вземете отговорно решение. Това е навик, който всеки от нас трябва да усвои днес, за да подкрепяме устойчивите подходи и екологията – проблем, който достига отвъд света на модата. Вече не са единици брандовете, които предлагат едновременно стилни модели, но и такива, които са създадени чрез устойчиви технологии, които щадят околната среда и рециклират неизползваните материали.

С оглед на всичко това Calvin Klein Jeans създадоха пролетната си колекция – стилно съчетание на иновативни техники, timeless модели и качествени материали.

Обикнахме бранда заради стрийт стил предложенията му, а сега от CK вплетоха минималистичния и изискан подход в дрехите си по нов начин. Красотата и функционалността на семплия стил, основа на днешния капсулен гардероб, погледнати през призмата на типичния за марката почерк, създават една модерна колекция, която заслужено трябва да присъства в нашите гардероби.

Пролетните предложения съчетават добре познатите за марката силуети в полово неутрални модели и секси кройки, и то на фона на новите устойчиви технологии при изработката на дрехите.

Spring Essentials! Всичко за перфектния капсулен гардероб за сезона на едно място

Колекцията на марката е изпълнена с модни класики, но и няколко от любимите константи в стила на Calvin Klein. Дълбоко заложените в ДНК-то на бранда мото якета и памучните тениски отново са в центъра на колекцията и успяват да се откроят въпреки минималистичния подход.

Не можем да не споменем и богатата палитра от стилни модели деним – от изчистени светли дънки с ретро полъх, през типично бунтарското яке в тъмен деним, до съвсем неочакваните розови джинси. Когато залагаме на семпли и вечни кройки като тези, търсим разнообразието във визиите със свежите нови прочити на традиционните модели – точно това откриваме в колекцията на Calvin Klein.

Дрехите като тези не са просто пример за стилна мода, а начин на изразяване. Осмелете се да отправите модно послание към света за увереността и красотата с новите предложения на марката.

Открийте моделите във физическите магазини на Calvin Klein Jeans в Paradise Center и Serdika Center.

Най-секси кампаниите на Calvin Klein, които останаха в историята

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Какво да облечем след плаж?
Личен стил12 АВГУСТ 2022

Какво да облечем след плаж?

Ето и няколко идеи за визия, която ще впечатли всеки.

Подходящите плажни бижута за Лято 2022
Личен стил21 ЮЛИ 2022

Подходящите плажни бижута за лято 2022

Все пак има няколко правила, ако искаме да постигнем най-стилната възможна визия.

Оптимизмът на Сара Джесика Паркър срещу стареенето
Личен стил08 ЮЛИ 2022

Сара Джесика Паркър и оптимизмът срещу стареенето

Дълголетието и позитивността вървят ръка за ръка. Актрисата Сара Джесика Паркър е чудесен пример за това!

В града се носят еспадрили!
Личен стил08 ЮЛИ 2022

В града се носят еспадрили

От Грейс Кели до Сен Лоран, митът за еспадрилите завладява дамските гардероби лято след лято!