Мода : Новини14 ЮЛИ 2020

Най-секси кампаниите на Calvin Klein, които останаха в историята

От Линда Еванджелиста и Брук Шийлдс до Джъстин и Хейли

Младата Линда Еванджелиста носи огромен успех на марката, когато рекламира тяхната серия палта през 1988 година. Успехът на кампанията е двустранен, защото женствеността и красотата на кадрите печелят световна слава на изкусителката.

Кариерата на Брук Шийлдс се ражда след тази кампания с марката. По време на снимките тя е само на 15 и провокативните кадри предизвикват голям отзвук заради сексапила на актрисата. Тогава тя става известна с думите "Какво застава между мен и Calvin Klein? Нищо!"

Когато кампанията с Кейт Мос е снимана, моделът е едва на 16 години. Възрастта й отново е предмет на много разговори и оплаквания, но заедно с тях възниква и успешната кариера на Кейт.

Една от първите по-големи модни кампании на Кристи Търлингтън е именно тази от 1995-та за Calvin Klein. На снимките моделът позира със семпло, но секси бельо и с това тя остава в историята на марката.

Тази снимка на Наталия Водянова е достатъчно обяснение защо кампанията с нея през 2005-та остава в историята. Секси кадрите от фотосесията на руския модел съвсем очаквано се превръщат в един от най-важните моменти в кариерата й.

Ева Мендес и мистър Грей (Джейми Дорнан) бяха толкова секси в общата си кампания, че снимките трябваше да бъдат свалени от ефир.

Фотосесията на Лара Стоун през 2011 година също не се размина без коментари. В нея моделът влиза в ролята на затворена красавица, наблюдавана през уеб камера. Секс факторът е висок - също колкото и успехът на кампанията.

Джъстин Бийбър и Кендал Дженър са едни от най-разпознаваемите лица на марката днес. За първи път те се снимат заедно през 2016 година и предизвикателните кадри създадоха фурор в социалните мрежи.

Миналата година от Calvin Klein решиха да подходят по нов начин за кампанията си и вместо да търсят най-известните лица в модата да представят новите им модели, те наеха истински влюбени двойки за фотосесия, която улови любовта в снимки.

По случай 50-годишнината си марката отново заложи на автентичността и избра да събере Хейли и Джъстин в обща фотосесия с ретро настроение и много сексапил.

Всички причини да харесваме марката, изобразени в някои от най-иконичните модни фотосесии, създавани някога.

Миналата година Calvin Klein отпразнуваха 50-годишнината си на модното поле и можем със сигурност да кажем, че за това време те успяха да създадат истинска история.

През годините те се отличиха от останалите марки с провокативния си стил и смелостта да нарушават неписаните правила на традиционното. Благодарение на точно тази тяхна дързост днес имаме толкова много ярки примери за кампании, които променят изцяло кариерата на моделите и остават завинаги в модната история.

Най-секси кампаниите на Calvin Klein, които останаха в историята

Днес поглеждаме назад към именно тези емблематични моменти в порфолиото на марката, като ви показваме някои от най-горещите кампании на Calvin Klein. Кадрите ще намерите в галерията. 

Още кампании на марката, които си заслужава да видите

Гледайки снимките, ни се струва сякаш марката е на светлинни години от останалите и че точно затова фотосесиите с техните модели са толкова забележителни. Истината, обаче, е съвсем различна – всъщност причината се крие във факта, че предложенията на бранда са създадени така, че да превърнат всекиго в звезда.

Най-секси кампаниите на Calvin Klein, които останаха в историята

Благодарение на разпознаваемите класически модели, на които марката не изневерява, и на стилните принтове и кройки, които подчертават тялото по най-добрия начин, модният гений Келвин Клайн е намерил формулата за перфектния стил.

Вече имаме още повече възможности да се докоснем до света на марката, след като от Calvin Klein Jeans отвориха два нови обекта в София – в мол Сердика и в мол Парадайз.

Там ще намерим най-новите предложения на марката, заедно с качествените мъжки и дамски облекла, които правят бранда така популярен години наред.

Побързайте да посетите новите локации, докато все още можете да се възползвате от специалните летни отстъпки до 50% на избрани артикули.

Прочетете още тук: Нека шопингът да започне сега: Calvin Klein Jeans отварят два нови обекта у нас

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.