Мода01 ЮНИ 2023

Хей, това са IT банските на лятото

Моделите в новата колекция на Lisca осигуряват тотален комфорт, но и на 100% ще привличат погледите наоколо.

Чакахме да хвърлим обемните палта, най-накрая да стане време за дълги и приятни вечери навън, да се насочим към плажа в първия удобен момент.

Приятелите ни от Lisca идват на помощ за последното – със свеж микс от флорални принтове, анималистични щампи и монохромни модели, готови да ни направят звездите на морския бряг.

Lisca

Новата колекция на любимия бранд ни връща обратно към корените и желанието да изразим себе си, дори когато единствената задача за деня е да съберем възможно най-много тен. Разбира се, без значение дали в пълно и някак диво спокойствие, или при хармонично сливане с парти атмосферата наоколо.

Балансът е лайтмотив на трите енергични линии, носещи онова така обичано и търсено чувство за специалност.

Lisca Cheek

Lisca Cheek е за времето, в което искаме да усетим топлината на слънцето и съпътстващите я #goodvibesonly. За времето, в което искаме да се чувстваме безгрижно и комфортно в кожата си. Без филтър.

Широката гама модели е изработена от естествени материали за допълнителен комфорт и още повече внимание към детайлите – двуцветни контрасти, романтична дантела и лека прозрачност. Всички обаче са изкъпани в пастелни цветове и съвременни дизайни.

Lisca Fashion

При Lisca Fashion нещата стоят енергично и уверено. Линията не е само за жените, които търсят комфорт, а също за онези, които знаят какво искат и че то не е да бягат далеч от актуалните тенденции.

Цветовете са ярки и абсолютно в синхрон с Barbiecore естетиката – яркорозово и порцеланово синьо. Факт, изглеждат страхотно както върху уникалните дигитални принтове, така и върху ръчно рисуваните цветя и красивите бродерии. Тук има възможност за избор между съвременния минимализъм и елегантните линии, и онази мистичност, оставяща съвсем маааалко на въображението. Предлагат се за всяка фигура – от чашка A до чашка F.

Хей, това са IT банските на лятото

Lisca Selection поставя дързък и категоричен акцент върху качествата, които често остават на заден план – чарът, топлината.

Отново виждаме елегантно черно, но забелязваме и новия горещ хит – цвят папая. Съвършеният баланс е между впечатляващите бестселъри и новите eye-catchers и при бельото, което може да е с графични елементи, но е толкова леко, сякаш не носиш нищо. Все пак е лято.

Lisca

А най-хубавото е, че от 1 до 30 юни (или до изчерпване на количествата), към всеки закупен комплект бански от колекция 2023 г., получавате подарък плажна роба.

Открийте своите нови любими модели на liscashop.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОДА

Стрийт стайл за мъже: Как да комбинирате ежедневни дрехи със стил
Мода25 АВГУСТ 2023

Стрийт стайл за мъже: Как да комбинирате ежедневни дрехи със стил

Даваме съвети за най-успешните комбинации.

дамски бански
Мода26 ЮЛИ 2023

Как да намерите най-удобния дамски бански костюм за пълен релакс през лятото?

Знаете, че трябва да са колкото красиви, толкова и удобни.

Calvin Klein
Мода20 ЮНИ 2023

Calvin Klein обещава горещ старт на лятото

Дръзка провокация или елегантна класика? Новата колекция на бранда предлага най-доброто от двата свята.