Мода : Дрескод15 ЮНИ 2018

Нюансите, които подчертават бронзовия тен

Експертът по цветовете Кейт Смит разкрива своя топ 5

Лимоновото жълто, цветът лайм и яркото, портокалово оранжево, са смели нюанси, които не само носят в себе си заряда на лятото, но и ще подчертаят здравословния, брозов тен, който сте придобили след лятната почивка.

Цвят на сочна диня, боровинково и всеки нюанс, в чиято основа е розовото, не само привлича вниманието, но и контрастира по красив начин със загара на кожата. Това се отнася също и за пудреното розово – хитовият цвят на лято 2016.

Вероятно сте се досетили, че няма друг цвят, който би накарал кожата да изглежда по-тъмна от бялото. Ако по принцип кожата ви е по-тъмна и лесно почернявате, можете да се възползвате и от слоновата кост и шампанското.

Почти всеки нюанс на синьото изглежда добре върху загоряла кожа. Синьо-зелените нюанси и особено тюркоазеното са особено привлекателен избор за дните, в тенът ни е целунат от слънцето, но по-светлите, пастелни тонове, осигуряват по-голям контраст и правят тена по-забележим.

Неслучайно наричаме кораловото един от вечните цветове на лятото. Почти всяка година нюансът е топ тенденция при грима и маникюра, тъй като контрастира с тена на кожата, но същото важи и за дрехите в този цвят, без значение дали са по-близо до оранжевото или розовото.

“Имаш страхотен тен!” е комплимент, който гали слуха на всяка жена, след като тя се завърне от лятната си отпуска. 

Не знаем дали това важи за всички дами, но за нас бронзовият загар, постигнат по безопасен начин, е задължителна част от горещите дни.

Експертът по цветовете и основател на Sensational Color Кейт Смит разкрива кои точно са нюансите, на които да заложим, след като се приберем от плажа. Вижте ги в галерията! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Friday Fetish: Пролетта се пренася и върху ризата
Дрескод25 МАРТ 2022

Friday Fetish: Пролетта се пренася и върху ризата

Този сезон statement piece е овърсайз ризата във всички ярки цветове на дъгата

Три нови визии от Кейт Мидълтън
Дрескод23 МАРТ 2022

Три нови визии от Кейт Мидълтън

Херцозите на Кеймбридж посетиха дома на Боб Марли и още забележителности

25 изненадващо стилни и свежи визии в зелено
Дрескод17 МАРТ 2022

25 изненадващо стилни и свежи визии в зелено

От тоалети в цвят шамфъстък до неоновозелено

Latest Look: Мария Бакалова на наградите Critics Choice
Дрескод14 МАРТ 2022

Latest Look: Мария Бакалова на наградите Critics Choice

Българската актриса сияеше на червения килим