Living : Living : Развлечения04 АВГУСТ 2022

ВелиЛенд е най-голямото цирково шапито в България

Комплексът очарова с атракциони, детски аквапарк и вълнуващи циркови спектакли.

На 30 юли във Велинград отвори врати най-новото бижу на българската СПА столица – атракционният комплекс “ВелиЛенд”, като именно в сърцето му се намира циркът с най-голямото шапито в България.

Първите гости на “ВелиЛенд” станаха зрители на тържествен цирков спектакъл с богата и амбициозна програма. Приятели, партньори, медии и велинградчани заедно споделиха емоцията от новата дестинация за забавление, която е от национално значение по своя замисъл и мащаб и има потенциал да се превърне в точка за международен културен туризъм.

ВелиЛенд

Разположен върху повече от 70 декара, “ВелиЛенд” е планиран като културно-атракционен център и етно селище с най-впечатляващото цирково шапито в България, лунапарк, затворен детски център и конна база със затворена зала за конна езда с невиждано досега конно шоу.

“Идеята ни е да е предоставим възможност на деца и юноши да развиват двигателната си активност, докато се забавляват и учат нови неща”, посочва Илия Кадинов, основател на “ВелиЛенд”. “Предвиждаме широк кръг развлечения за малки и големи, за да превърнем това място в притегателен център за изкуство и забавление без аналог в България. Проектът е смел и много мащабен и сме вдъхновени от подкрепата и възторжените отзиви на първите ни гости. Вярваме, че под нашето шапито ще се провеждат не само най-изумителните циркови шоу програми с артисти от цял свят, но и други бляскави събития. Предстои ни надграждането на комплекса с нови атракциони, откриване на конната база и още много страхотни изненади.”

ВелиЛенд

Откриването на “ВелиЛенд” стартира с цирка, а поради големия интерес атракционният парк отваря врати по-рано и от 3 август ще приема посетители. Зоната с аквапарк разполага с множество батути, воден надуваем басейн с пързалки с диаметър 14 м, еко площадка, електронни игри с жетони, а за родителите е предвидена релакс зона и food court. В духа на най-новите технологии всичко на територията на “ВелиЛенд” се заплаща безкасово посредством магнитни карти или часовници.

Циркови спектакли ще очароват публиката всяка седмица от четвъртък до неделя, а билети могат да бъдат закупени на касите два часа преди представление и онлайн на tickets.veli.land.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА LIVING

Идеи за уикенд почивка в Гърция за любителите на морския отдих
Living23 МАЙ 2023

Идеи за уикенд почивка в Гърция за любителите на морския отдих

Истината е, че не сме били по-близо до така дългоочакваното лято.

Как да подберете подходящите градински мебели за своя двор?
Living23 МАЙ 2023

Как да подберете подходящите градински мебели за своя двор?

Вярвате или не, изборът може да се окаже изненадващо сложен.

„Love Again“: Романтичната комедия, която ще разтопи сърцата ни
Развлечения05 МАЙ 2023

„Love Again“: Романтичната комедия, която ще разтопи сърцата ни

Време е за още една романтика на големия екран и тя идва благодарение на новия филмов проект на Приянка Чопра Джонас.