Living : Развлечения02 ДЕКЕМВРИ 2022

Най-добрите коледни филми на всички времена

Това са тези филми, които никога няма да ни омръзнат, изпълнени с романтика, магия и онази малка ирония, способна да стопли сърцето дори на най-големия Гринч.

В началото на декември сме и подготовката за Коледа официално започва. Обръщаме първите вратички на адвент календара, поставяме перфектната коледна украса, мислим за коледни подаръци, търсим идеалния тоалет за празничните вечери. Но истината е, че няма истинска Коледа без класическите коледни филми, които всички ние обожаваме.

Но истината е, че няма истинска Коледа без класическите коледни филми, които всички ние обожаваме.

И, да, става дума за „Сам вкъщи“ с Маколи Кълкин, „Love Actually“ с Хю Грант, „The Holiday“ с Камерън Диас и Кейт Уинслет. Все филми за гледане веднъж, два пъти… добре де, хиляди пъти.

Предлагаме ви да превъртите надолу, за да откриете най-добрите коледни филми на всички времена заедно с нас

„Сам вкъщи“

Какво се случва, когато детето остане само вкъщи по време на коледните празници? Пакости, пакости и още пакости. Всички знаем за какво точно става въпрос. Гледали сме всички части поне хиляда пъти, но никога не омръзват.

„Сам вкъщи“

„Trading Places

За да останем на вълна класика, друг крайъгълен камък на коледното кино несъмнено е „Trading Places“. Сигурни сме, че ще го видите по телевизията на Бъдни вечер. Все пак е истински култ към Еди Мърфи и Дан Акройд.

„Trading Places“

„The Nightmare Before Christmas

Ако пък сте сред тези, които никак не харесват бляскавата атмосфера на Коледа, то този филм е идеален за вас. Определено приключенията на Джак Скелетън ще придадат на партито ви мрачната нотка, която търсите.

„The Nightmare Before Christmas“

„How The Grinch Stole Christmas“

Вече си имаме и анимационна версия, но истината е, че в историята е останал „Гринч“ от 2000 г. в ролята, на който влиза Джим Кери. Ако коледният дух ви липсва, то това е правилният филм за гледане. Базиран на едноименната история от 1957 г., написана от д-р Сюс, филмът е must have.

„How The Grinch Stole Christmas“

“Love Actually”

Сред най-романтичните коледни филми със сигурност е „Love Actually“, комедията със звезден актьорски състав. В дните около 25 декември историите на героите се преплитат, пораждайки неочаквани внушения.

“Love Actually”

Ако си търсите добър филм с Хю Грант, Ема Томпсън, Колин Фърт и много други водещи имена в световното кино, то това е изборът за вас.

„Коледна песен“

Според мнозина това е най-добрата филмова адаптация, правена някога по шедьовъра на Дикенс. „Коледна песен“ притежава невероятна атмосфера, благодарение на интерпретацията на Джим Кери, който превърна ролята на Ебенезър Скрудж в своя.

„Коледна песен“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Коледният филм, който трябва да гледате, според зодията

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Най-добрите филми на Ан Хатауей
Развлечения03 ФЕВРУАРИ 2023

Най-добрите филми на Ан Хатауей

Видео на актрисата от седмицата на модата в Париж стана истинска сензация. Затова нека се върнем назад, за да си припомним най-известните проекти на звездата.

Родният град на Хари Стайлс се превърна в туристическа атракция
Развлечения03 ФЕВРУАРИ 2023

Родният град на Хари Стайлс се превърна в туристическа атракция

Малкото английско провинциално градче, където е израснала звездата, е истинска сензация за феновете.

Снимките на „Stranger Things“, сезон 5 ще започнат през май
Развлечения02 ФЕВРУАРИ 2023

Снимките на „Stranger Things“, сезон 5 ще започнат през май

Ноа Шнап коментира началото на снимките на последния сезон на телевизионния Netflix сериал.

Всичко за сезон 2 на „How I Met Your Father“
Развлечения20 ЯНУАРИ 2023

Всичко за сезон 2 на „How I Met Your Father“

Остават само няколко дни до официалното излизане на новите епизоди на хитовия сериал.