Living : Развлечения21 ДЕКЕМВРИ 2022

Колко би ни струвало да наемем дома на Кари Брадшоу?

В очакване на сезон 2 на „And Just Like That…“направихме няколко бързи сметки, за да разберем колко би ни струвало да живеем в емблематичния апартамент от сериала.

Наблюдавайки блестящия живот на главните героини от телевизионното продължение на „Сексът и градът“, всички ние сме си мечтали да влезем поне за малко в обувките на Кари Брадшоу. Дали за да изпитаме тръпката от мечтания начин на живот, състоящ се от огромна къща, дизайнерски дрехи и изключителни чанти на стойност хиляри долари, мечтата ни е факт.

Наблюдавайки блестящия живот на главните героини от телевизионното продължение на „Сексът и градът“, всички ние сме си мечтали да влезем поне за малко в обувките на Кари Брадшоу.

В „And Just Like That…“ героинята на Кари стана още по-успешна, а приходите й нараснаха екзистенциално с течение на времето. Към този сензационен успех трябва да добавим и брака й с г-н Big, чиято текуща сметка бе препълнена с пари.

В „And Just Like That...“ героинята на Кари стана още по-успешна, а приходите й нараснаха екзистенциално с течение на времето.

Животът на Кари е изключително луксозен и е факт, че много малко от нас биха могли да си го позволят. А обикновените смъртни, само можем да си мечтаем за всичко това.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Design – la Repubblica (@repubblica_design_)

Колко би ни струвало в реалния живот да живеем в дома на Кари Брадшоу?

Е, според доклади, за да наемем апартамента в Уест Вилидж, където са заснети сцените от „Сексът и градът“, трябва да заплатим 21 451 долара на месец. Домовете в този район се оценяват на около 2 милиона долара, но днес биха ни били необходими около 15 милиона долара, за да закупим имота на Кари.

Колко би ни струвало в реалния живот да живеем в дома на Кари Брадшоу?

Що се отнася до другите апартаменти на героините от сериала, изисканият апартамент на Саманта Джоунс в района на Мийтпакинг струва около 975 000 долара. Докато апартаментът на Миранда Хобс в момента е на стойност около половин милион или малко повече от този на Шарлот Йорк, намиращ се на Парк Авеню, чиято продажба би донесла на собствениците около милион и 300 хиляди долара.

Наблюдавайки блестящия живот на главните героини от телевизионното продължение на „Сексът и градът“, всички ние сме си мечтали да влезем поне за малко в обувките на главната героиня.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Колко би ни струвало да живеем като Емили в Париж?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

„Love Again“: Романтичната комедия, която ще разтопи сърцата ни
Развлечения05 МАЙ 2023

„Love Again“: Романтичната комедия, която ще разтопи сърцата ни

Време е за още една романтика на големия екран и тя идва благодарение на новия филмов проект на Приянка Чопра Джонас.

Какво да очакваме от сезон 2 на „The Ferragnez“?
Развлечения04 МАЙ 2023

Какво да очакваме от сезон 2 на „The Ferragnez“?

Новият сезон на риалити шоуто на Киара Ферани ще бъде излъчен по Prime Video на 18-и май.

“And Just Like That…”: Кога да очакваме сезон 2?
Развлечения28 АПРИЛ 2023

“And Just Like That…”: Кога да очакваме сезон 2?

Кари Брадшоу и нейните приключения се завръщат за нова глава от „Сексът и градът“. И обещават много искри...