Living : Развлечения27 ЯНУАРИ 2022

Go Guide отново пита – кои са най-добрите барове и ресторанти?

Седма поредна година можете да се включите в избирането на най-добрите заведения

Вече превърнали се в традиция за родната гастрономическа и клубна сцена, Go Guide Food&Drink Awards за седма поредна година ще отличат най-впечатляващите ресторанти, барове и клубове.

Наши герои и този път са тези, които цяла година сервираха невероятна експлозия от вкусове, които успяха да ни изумят с иновативни коктейли и неочаквани комбинации, заведенията, които ни доказаха, че храната и бар предложенията към нея са истинско изкуство.

В цели 22 категории най-добрите от най-добрите ще премерят сили, а новината е, че тази година ще избираме между любимите ни локации от София, Пловдив и Черноморието. Морето влиза като ново попълнение с пълни сили в седмото поредно издание на наградите, а битката обещава да е епична. Go Guide Food&Drink Awards се осъществява с генералната подкрепа на Takeaway.com, като победителя избира публиката!

Go Guide отново пита - кои са най-добрите барове и ресторанти?

По традиция медията селектира номинираните, но победителите във всяка категория се решават с гласовете на читателите. Всеки вече може да даде своя вот за любимите си заведения и барове на awards.goguide.bg. Кампанията ще продължи от 18 януари до 18 февруари, а в края й един от всички гласували ще спечели подаръчен ваучер за Fashion Days на стойност 1000 лв.

Повече информация за всички номинирани заведения може да бъде открита на страниците на GoGuide, в сайта goguide.bg, както и на официалните профили в социалните мрежи Facebook и Instagram. Самите заведения са маркирани с характерен червен стикер с лого и знак за номинация. Основен медиен партньор на Go Guide Food&Drink Awards са БГ Радио.

Go Guide отново пита - кои са най-добрите барове и ресторанти?

Церемонията по връчване на наградите ще се проведе в края на февруари при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки. По традиция това знаково събитие ще събере в една зала всички най-големи имена в бизнеса.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Какво ни казва първият официален трейлър на „Малката русалка“?
Развлечения15 МАРТ 2023

Какво ни казва първият официален трейлър на „Малката русалка“?

Само преди ден бяха разкрити първите изображения от адаптацията на класиката на Disney с участието на Хали Бейли и Мелиса Маккарти.

Какво знаем за „Only Murders in the Building“, сезон 3?
Развлечения14 МАРТ 2023

Какво знаем за „Only Murders in the Building“, сезон 3?

Хитовият сериал на Hulu вече ни радва с първи тийзър от новия си сезон.

Кога да очакваме четвърти сезон на „Emily in Paris“?
Развлечения02 МАРТ 2023

Кога да очакваме четвърти сезон на „Emily in Paris“?

Новите епизоди на сериала с Лили Колинс може да дойдат с малко забавяне спрямо обичайния график.

Какво знаем за продължението на „Mean Girls“?
Развлечения02 МАРТ 2023

Какво знаем за продължението на „Mean Girls“?

Емблематичният тийнейджърски филм с участието на Линдзи Лоън може да се завърне за своята трета част. И то с участието на оригиналния актьорски състав.