Living : Развлечения22 ДЕКЕМВРИ 2022

Как да се подготвим за „Emily in Paris“, сезон 3?

Най-дългоочакваният сериал вече е в домовете ни с новия си сезон, затова ще направим кратко резюме на случилото се в предишния сезон.

В първите два сезона на „Emily in Paris“ героинята на Емили Купър, изиграна от Лили Колинс, се установява във френската столица, сбогувайки се с Чикаго, за да преследва успешна кариера в маркетинга. Очакваме сезон 3 да създаде много хаос в живота й за пореден път.

Премиерната дата на трети сезон на сериала бе насрочена за 21 декември, следователно всички нови епизоди на телевизионния сериал вече са достъпни в стрийимнг платформата Netflix. В актьорският състав отново ще видим Филипин Лерой-Болио /Силви/, Ашли Парк /Минди/, Лукас Браво /Габриел/, Камил Разат /Камил/ и Люсиен Лависконт /Алфи/.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Netflix US (@netflix)

Както вече знаем, трети сезон на „Emily in Paris“ ще принуди маркетинговият експерт да се заеме с няколко важни въпроса, които ще разстроят професионалния й живот, както и личния й такъв. Важни избори, пред които Купър ще трябва да се изправи и за които ние, зрителите, също трябва да сме подготвени с ясни спомени за случилото се в сезон 2.

Ето защо днес е важно да направим кратък обзор на предишните епизоди, за да си дадем ясна сметка какво се случва в живота на маркетинговия експерт Емили.

Какво се случи в „Emily in Paris“, сезон 2?

Въпреки че първоначално изглеждаше, че втори сезон може да сбъдне мечтата за любов на Емили и Габриел, в действителност нещата съвсем не се развиха по този начин. След като младият готвач се сбогува с приятелката си Камил, той се обърна отново към Купър, като двамата се впуснаха в мимолетно, но много трайно опознаване. Чувството за вина обаче скоро се прояви при Емили и тя реши да не продължи отношенията си с чаровния готвач.

Чувството за вина обаче скоро се прояви при Емили и тя реши да не продължи отношенията си с чаровния готвач.

Междувременно Алфи се появи в живота на Купър. Тя го срещна го по време на курсовете си по френски. Въпреки че първоначално нямаше хармония между тях, с течение на времето двамата започнаха да се сближават, започвайки флирт, който не е лишен от сенки. Алфи бързо започна да подозира, че има нещо повече от приятелство между Емили и Габриел.

По време на финала на сезона, малко преди да се завърне в Лондон, Алфи предложи връзка от разстояние на Емили. А тя междувременно осъзна, че все още изпитва силни чувства към Габриел, но точно когато реши да ги разкрие на готвача, Купър откри, че той отново се е събрал с Камил.

От работна гледна точка обаче кариерата на Емили върви стремглаво нагоре, а точно когато всичко вървеше гладко, Силви й предложи да се присъедини към екипа на новата й агенция.

От работна гледна точка обаче кариерата на Емили върви стремглаво нагоре, а точно когато всичко вървеше гладко, Силви й предложи да се присъедини към екипа на новата й агенция.

Е, Емили очевидно е изправена пред поредния кръстопът… Какво ли ще избере да направи младият маркетингов експерт?

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Сезон 3 на “Emily in Paris” със световна премиера в Париж

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

„Love Again“: Романтичната комедия, която ще разтопи сърцата ни
Развлечения05 МАЙ 2023

„Love Again“: Романтичната комедия, която ще разтопи сърцата ни

Време е за още една романтика на големия екран и тя идва благодарение на новия филмов проект на Приянка Чопра Джонас.

Какво да очакваме от сезон 2 на „The Ferragnez“?
Развлечения04 МАЙ 2023

Какво да очакваме от сезон 2 на „The Ferragnez“?

Новият сезон на риалити шоуто на Киара Ферани ще бъде излъчен по Prime Video на 18-и май.

“And Just Like That…”: Кога да очакваме сезон 2?
Развлечения28 АПРИЛ 2023

“And Just Like That…”: Кога да очакваме сезон 2?

Кари Брадшоу и нейните приключения се завръщат за нова глава от „Сексът и градът“. И обещават много искри...