Living : Лайфстайл15 АВГУСТ 2016

Magic подари бутикови рокли и звездна фотосесия на четири късметлийки

Победителките в голямата игра #ReleaseTheBeast получиха дизайнерски рокли от Knapp и фотосесия от Диляна Флорентин

В началото на юли Magic представи двата нови вкуса в портфолиото си – Magic Double Chocolate и Magic Double Caramel, и даде началото на лятната кампания #ReleaseTheBeast и голямата игра за 4 бутикови рокли и професионална фотосесия.  

На парти в Culture Beat Club пред журналисти, приятели и почитатели на бранда, водещата Александра Богданска презентира уникалните тоалети, създадени от Knapp специално за #ReleaseTheBeast кампанията и анонсира как всеки желаещ може да се включи в голямата игра за спечелването им.

Условието бе желаещите да се снимат пред Стената на славата на Magic, която обиколи четири от големите градове в страната – София, Пловдив, Бургас и Варна. В края на юли на случаен принцип бяха изтеглени и късметлиите, които получиха бутиков тоалет, създаден специално за тях и по техни размери, а финалът на играта бе увенчан с фотосесия с един от най-добрите модни фотографи у нас – Диляна Флорентин.

magic 1

magic 2

Яница Димитрова от Бургас, Натали Маринова от София, Елена Запуникова от Пловдив и Елена Вълчева от София са големите победителки в играта на Magic. След взимане на размери, проби и много вълнение, те получиха своите уникални бутикови рокли от Knapp, с които заснеха забележителна фотосесия с Диляна Флорентин. Дамите се потопиха в атмосферата на звездните фотосесии и усетиха какво е не само да бъдеш под светлините на прожекторите, но и да се чувстваш като истинска звезда и модна икона.

magic 3

magic 4

Magic благодари на всички, които взеха участие в лятната #ReleaseTheBeast кампания и се осмелиха да се отдадат на удоволствието и да преследват мечтите си. Двата нови вкуса Double Chocolate и Double Caramel, както и останалите продукти от портфолиото на Algida ще направят лятото по-вкусно, по-весело и най-вече – запомнящо се!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

На фитнес със стил: Идеи от известните личности
Лайфстайл06 ФЕВРУАРИ 2023

На фитнес със стил: Идеи от известните личности

От сега до лятото тренировките трябва да бъдат нашият най-добър приятел, ако искаме да получим добри резултати.

Кампанията #ДайЗнак! - УЧИЛИЩЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ включва активности всяка събота и неделя на септември
Лайфстайл08 СЕПТЕМВРИ 2022

Bulgaria Mall учи децата как да се държат правилно на пътя

Екипът на търговския център посреща новата учебна година с информационна кампания за пътната безопасност.

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?
Лайфстайл12 АВГУСТ 2022

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?

Нейно Величество е на почивка в любимото си имение Хайленд, където е свикнала да приема гости. За тази цел обаче те трябва да преминат редица тестове.

Къде ходят на почивка британските кралски особи?
Лайфстайл25 ЮЛИ 2022

Къде ходят на почивка британските кралски особи?

Кралските особи също ходят на почивка! Вижте кои са любимите им места за лятно уединение.