Living : Лайфстайл16 ЯНУАРИ 2020

Еспресо, американо или лате? Какво издава за характера на човек любимото му кафе

Любителите на еспресо са общителни и гъвкави, лате пият нерешителните

ЕСПРЕСО - Хората, които избират класическото еспресо, наистина харесват вкуса на кафето - което е достойно за уважение! Освен това, те са приятелски настроени, непринудени и общителни. Лесно се адаптират.

ДВОЙНО ЕСПРЕСО - Практични и много работливи хора. Мисълта, че работят толкова здраво и само едно еспресо вече не им стига, донякъде ги ласкае.

ТРОЙНО ЕСПРЕСО - За последно този човек е спал някъде през късните 90 години! Кипи от ентусиазъм, но има навика да се вманиачава и тогава побърква околните.

МОКА - Ако пиете мока, вие най-вероятно изобщо не обичате кафе. Просто ви харесва да се отбиете някъде и да си вземете нещо to-go, докато разменяте по няколко думи с персонала. Обичате да се забавлявате и сте малко непостоянни.

ЛАТЕ - Нерешителни мислители, които винаги гледат да изберат лесния начин. Но за околните са приятни, защото не са конфликтни или агресивни.

КАПУЧИНО - Ведри хора с добро сърце, само че са малко разсеяни. Някой винаги трябва да ги подсеща да избършат "мустака" си от пяна.

АЙС КАФЕ - Ако пиете айс кафе, вие сте решителни и открито заявявате мнението си. Не оставяте тенденциите да диктуват живота ви.

АМЕРИКАНО - Малко блудкавото кафе американо се харесва на хора, които са непретенциозни и естествени. Обичат природата и простичките удоволствия. Малко са инертни.

ФРАПУЧИНО - Твърдите, че обичате кафе, но всъщност просто обичате сладоледа в него. Много забавни и весели личности, макар и понякога повърхностни.

КАФЕ TO-GO - Вие сте динамични, сериозни и фокусирани. Не обичате да губите време, стремите се да правите по няколко неща едновременно, но понякога сте прекалено сериозни и досаждате на околните.

По това как един човек пие кафето си можем да “прочетем” неговия характер.

Любителите на двойното и тройното еспресо, например, са енергични и детерминирани, но това си има и тъмна страна. Най-кротки и естествени се оказват онези, които пият малко блудкавото американо, или както го познаваме в България, “дълго кафе”.

Още можете да прочетете в галерията!

Как да направим сутрешното кафе по-здравословно

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Градската медия Go Guide с ново лого и дизайн
Лайфстайл28 ЮНИ 2023

Градската медия Go Guide с ново лого и дизайн

Юнският брой е тук с редизайн, градски оазиси и десетки заведения, в които да се скриеш, докато си навън.

На фитнес със стил: Идеи от известните личности
Лайфстайл06 ФЕВРУАРИ 2023

На фитнес със стил: Идеи от известните личности

От сега до лятото тренировките трябва да бъдат нашият най-добър приятел, ако искаме да получим добри резултати.

Кампанията #ДайЗнак! - УЧИЛИЩЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ включва активности всяка събота и неделя на септември
Лайфстайл08 СЕПТЕМВРИ 2022

Bulgaria Mall учи децата как да се държат правилно на пътя

Екипът на търговския център посреща новата учебна година с информационна кампания за пътната безопасност.

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?
Лайфстайл12 АВГУСТ 2022

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?

Нейно Величество е на почивка в любимото си имение Хайленд, където е свикнала да приема гости. За тази цел обаче те трябва да преминат редица тестове.