Living12 ЮЛИ 2023

Къмпинг “Градина” е вашето място, ако обичате лятото

Не пропускайте възможността да презаредите и да създадете много спомени това лято.

Лятото винаги носи безброй възможности за приятни дейности на открито, пътешествия и неочаквани приключения. Лутайки се между многото опции къде да прекараме винаги недостатъчната отпуска, правим бърз преглед на приоритетите си – комфорт, релаксация, красиви гледки, възможности за забавление на открито… и бързо спираме погледа си на любимия Къмпинг “Градина”, мястото, където може да се насладите на ползите от лятната почивка, да се заредите с незабравими емоции, освобождавайки се междувременно от стреса и напрежението на градския живот.

къмпинг Градина

Според редица изследвания времето, прекарано на открито, повлиява положително физическото и психическото здраве, а лятната почивка в къмпинга ще ви предостави именно необходимите изобилие от свеж въздух, слънце, море и възможности за физическа активност, които са от съществено значение за вашите благосъстояние и бодър дух. За любителите на активния отдих къмпингът има специално обособени игрища за плажен волейбол, училища за уиндсърф и кайтсърф, като предлага богата палитра от водни спортове. Създайте своите паметни приключения, като се отдадете на солените целувки на морето, пробвайки нов морски спорт с помощта на професионалните учители от сърф училището на къмпинга. В рамките на лятното си бягство на морето може да пробвате своите умения с дъската за сърф, уейкборд, падълборд или каяк, а споменът за спортните вълнения ще ви носи приятни емоции и в бъдеще, особено ако ги споделяте с любим човек до себе си.

В къмпинга са налице още възможности за практикуване на различни спортове на открито – йога, сутрешно бягане, бадминтон, каране на колело, плажен футбол или други спортни активности на обширната пясъчна ивица. С добра компания, групови занимания и активна почивка може да поддържате добрата си форма и едновременно с това да се забавлявате далеч от шума на градската среда.

къмпинг Градина

С наличието на спортен магазин, шест ресторанта, пекарна с топли закуски и плажни барове къмпингът предоставя максимален брой удобства за всеки свой гост. За търсещите истински комфорт по време на лятната си почивка “Градина” предлага луксозни бунгала, които са идеални за отдих с приятели или пълноценна семейна почивка. Тези модерни и стилно обзаведени къщички предлагат всички удобства, които може да очаквате от едно истински качествено настаняване. През летните вечери може да се събирате на верандата, споделяйки истории и весели моменти със своите близки спътници, или да намирате уединение в удобните хамаци, разположени измежду екзотичните палмови храсти, наслаждавайки се на слънцето и свежия морски полъх.

Вижте повече на campinggradina.com и в профилите на Къмпинг “Градина” във Facebook и Instagram.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА LIVING

Морските дарове на Кавала на изложението Interfood
Living13 НОЕМВРИ 2023

Морските дарове на Кавала на изложението Interfood

Готварското шоу се проведе на 8 и 9 ноември в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР.

#AWARDS 2023: Големите победители вече са ясни
Лайфстайл28 ОКТОМВРИ 2023

#AWARDS 2023: Големите победители вече са ясни

Attica EVA и United Partners отново обединиха сили, за да отличат най-добрите създатели на дигитално съдържание в България.

Градската медия Go Guide с ново лого и дизайн
Лайфстайл28 ЮНИ 2023

Градската медия Go Guide с ново лого и дизайн

Юнският брой е тук с редизайн, градски оазиси и десетки заведения, в които да се скриеш, докато си навън.

GRAZIA Tropical Party даде старт на лятото
Living31 МАЙ 2023

GRAZIA Tropical Party даде старт на лятото

Традиционното парти отбеляза началото на най-прекрасното време от годината.