Living : Идеи за дома09 ЮНИ 2020

Оранжевото в дома – красивият и достъпен интериорен тренд

С неголям бюджет и с много креативност може да внесем модерна нотка в дома си използвайки само един цвят…

Чистотата и спокойствието на неутралната гама цветове за дома се очаква съвсем скоро да бъде заместено от един по-многолик и игрив нюанс.

Оранжевото е новото черно, както се казва и един от най-интригуващите сериали. Според психолозите точно този цвят създава усещане за топлина и лекота, защото го асоциираме с тропиците и залязващото лятно слънце.

Символиката на този тренд в интериорния дизайн се свързва с хора с ярка индивидуалност, личности, които вярват в новото начало и не се притесняват да показват увереността си.

Ако се припознахте в горното изречение, то е задължително да започнете да вкарвате оранжевото в пространството на дома си. Започнете от възглавници, завивки, вази, а може и килимче – елементи, които естествено ще ви доведат до следващата стъпка. Боядисване на стена в оранжево.

Оранжевото в дома - красивият и достъпен интериорен тренд

Да, това е истински хит в интериорния дизайн. Стената ще придаде артистичен vibe на целия ви дом. Обещаваме, че ще изненадате всички свои гости с решението си. Приятна изненада, разбира се.

За тези, които не са готови за оранжева стена, но искат да минат крачка напред в интериора в портокалово и керемидено, препоръчваме да заложите на оранжев диван.

Гарантираме, че домът ви ще е повече от просто подходящ за Insta кадри, ще е идеален за тях!

Снимки: Pinterest

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИДЕИ ЗА ДОМА

Полезни съвети за направата на страхотен букет
Идеи за дома10 МАРТ 2023

Полезни съвети за направата на страхотен букет

Пролетта свързваме с цветята, така че с настъпването на този прекрасен сезон е време да украсим нашите домове с чудесни букети.

Дрешникът на нашите мечти
Идеи за дома11 НОЕМВРИ 2022

Дрешникът на нашите мечти

Размери, материали, цветове и облицовки: как да изберем мечтания гардероб и да се уверим, че е красив, но преди всичко и функционален?

Есенно почистване в 4 стъпки
Идеи за дома21 СЕПТЕМВРИ 2022

Есенно почистване в 4 стъпки

Началото на новия есенен сезон е идеалното време за разчистване на дома.

Дом без стрес
Идеи за дома02 СЕПТЕМВРИ 2022

Дом без стрес

Нашият дом оказва много важна роля върху психиката ни.