Living : Идеи за дома04 ЮЛИ 2018

Домът на модерното градско момиче

Какво трябва да притежава всяка дама, за да бъде истинска фешъниста

Може би това е най-известният стол в света. Първият, който е създал такъв е самият Кристиан Диор. Прозрачните столове са изработени от плексиглас и присъстват в доста от къщите на звездите.

Всяка фешъниста трябва да има библиотека с поне няколко книги за мода. Те не само ще я запознаят с дизайнерите, но и ще я вдъхновят за предстоящите й изяви.

Ароматните свещи са най-доброто средство за релаксация за една заета фешъниста.

Когато модата среща изкуството се случва нещо вълшебно. Арт плакатите са едно идеално допълнение към стилната ви масичка.

Огледалце, огледалце на стената, коя е най-красивата на земята. Едно огледало в цял ръст може да се окаже важен съюзник за постигане на перфектното селфи. Правилната светлина също е важна предпоставка за това.

Във философията за перфектното селфи са задължителни камерите и фотоапаратите. Много от блогърките, естествено, използват филтрите на Instagram на своите телефони.

Цветята са може би най-добрата украса за всеки дом. Всяка фешъниста трябва да се снабди с поне един букет от изящни цветя.

Задължително е да съчетаете винтидж елементи със съвременни. Внимавайте обаче да не прекалите със старите вещи

Масичката на колела изглежда, сякаш идва от друга епоха. Една такава масичка може да бъде много удобна, за да си държите на нея бижутата и козметиката.

Най-доброто за накрая! За мързеливите недели, всяка една фешъниста трябва да притежава поне едно меко одеяло.

Добрият стил при всяко модерно градско момиче трябва да личи не само по дрехите, които носи, но и по интериора в дома й.

Ето защо едни от най-известните блогърки са пристрастени не само към дизайнерските решения в облеклото, но и към различните декорации у дома.

Ето някои неща, които със сигурност трябва да имате, за да се превърнете в истинска фешъниста:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИДЕИ ЗА ДОМА

Полезни съвети за направата на страхотен букет
Идеи за дома10 МАРТ 2023

Полезни съвети за направата на страхотен букет

Пролетта свързваме с цветята, така че с настъпването на този прекрасен сезон е време да украсим нашите домове с чудесни букети.

Дрешникът на нашите мечти
Идеи за дома11 НОЕМВРИ 2022

Дрешникът на нашите мечти

Размери, материали, цветове и облицовки: как да изберем мечтания гардероб и да се уверим, че е красив, но преди всичко и функционален?

Есенно почистване в 4 стъпки
Идеи за дома21 СЕПТЕМВРИ 2022

Есенно почистване в 4 стъпки

Началото на новия есенен сезон е идеалното време за разчистване на дома.

Дом без стрес
Идеи за дома02 СЕПТЕМВРИ 2022

Дом без стрес

Нашият дом оказва много важна роля върху психиката ни.