Living : Дестинации04 ЮЛИ 2022

Топ 3 дестинации за лятна почивка

Открий истински райски кътчета, които са на една ръка разстояние!

Лятото определено е най-любимият ни сезон! Време е за събиране на плажен тен под лъчите на яркото слънце, с коктейл в ръка, докато морските вълни ни носят доза разхлада. Всеки един от нас търси нужното вдъхновение за своята бъдеща почивка! Все пак е лято. Нека се гмурнем заедно в дълбоки води в търсене на трите най-популярни дестинации за лятна почивка!

Италия и нейните невероятни плажове

Италия има не един или два популярни района за лятна почивка. Сардиния и Пулия са истински крайбрежни перли. А какво да кажем за Сицилия? Тя също е идеалната дестинация за лятно пътуване, особено ако искате да се отдадете на плажен релакс. Италия определено е държавата, която може да ни даде красиви, чисти и девствени плажове.

Искате да изживеете незабравими мигове с любими хора? Италианските брегове Ви очакват с гладка вода, златист пясък и страхотни плажни барове. На плаж с коктейл в ръка, а защо не и с едно разхлаждащо джелато? Какво повече е нужно за едно страхотно лято?

Италия и нейните невероятни плажове

Албания – Топ дестинацията за лятна почивка на Балканите

Албания все по-често е на върха в списъка за лятна почивка на туристите, но все още има хора, които гледат на балканската държава с известни въпросителни. Тази малка държава ни предлага непокътната природа с красиви залези, езера и плажове. Албания ни впечатлява още и с богата култура и оживени градове.

Красивите брегове и девствени плажове на Йонийско и Адриатическо море предлагат перфектни условия за спокойна лятна почивка на плажа. Бреговете в югозападната част на страната са известни още като Албанската ривиера на Балканите. Един от най-красивите морски курорти тук е Ксамил, който влиза в сърцата ни с кристално чистата си вода.

Албания – Топ дестинацията за лятна почивка на Балканите

Гърция – Топ дестинацията на Средиземно море

Островите Кос, Крит и Родос са точно там – във вечната лятна тенденция! И са особено популярни дори сред семейства с деца. Безкрайните плажове, наситеното синьо море, впечатляващите изкуства, културни ценности и гръцкото гостоприемство ще Ви убедят, че тази изумителна страна е правилното място за Вашата лятна почивка!

Гърция – Топ дестинацията на Средиземно море

Избрахте ли вече любимата дестинация? Защото лятото е сезонът, в който да грабнем момента!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Подходящият гръцки остров за Вас

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДЕСТИНАЦИИ

Коледно приключение във Финландия ни отвежда до Дядо Коледа
Дестинации12 ДЕКЕМВРИ 2022

Коледно приключение във Финландия ни отвежда до Дядо Коледа

От 12 до 18 декември в Рованиеми, намиращо се във финландската Лапландия, можем да посетим Дядо Коледа, наслаждавайки се на двучасово пътуване в шейна с елени.

Как да прекараме Коледа в замъка Уиндзор?
Дестинации28 ОКТОМВРИ 2022

Как да прекараме Коледа в замъка Уиндзор?

От 24 ноември до 2 януари 2023 г. коледните посещения в кралските резиденции са разрешени за туристи.

Защо да изберем почивка в Турция?
Дестинации29 СЕПТЕМВРИ 2022

Защо да изберем почивка в Турция?

Почивките в Турция започват да стават все по-чест избор на много пътешественици, и това съвсем не е случайно.

ТОП 7 на живописните плажове в Сицилия
Дестинации02 СЕПТЕМВРИ 2022

ТОП 7 на живописните плажове в Сицилия

Нека помечтаем заедно за следващата ни плажна почивка в Италия.