Living : Дестинации04 ЮЛИ 2022

Топ 3 дестинации за лятна почивка

Открий истински райски кътчета, които са на една ръка разстояние!

Лятото определено е най-любимият ни сезон! Време е за събиране на плажен тен под лъчите на яркото слънце, с коктейл в ръка, докато морските вълни ни носят доза разхлада. Всеки един от нас търси нужното вдъхновение за своята бъдеща почивка! Все пак е лято. Нека се гмурнем заедно в дълбоки води в търсене на трите най-популярни дестинации за лятна почивка!

Италия и нейните невероятни плажове

Италия има не един или два популярни района за лятна почивка. Сардиния и Пулия са истински крайбрежни перли. А какво да кажем за Сицилия? Тя също е идеалната дестинация за лятно пътуване, особено ако искате да се отдадете на плажен релакс. Италия определено е държавата, която може да ни даде красиви, чисти и девствени плажове.

Искате да изживеете незабравими мигове с любими хора? Италианските брегове Ви очакват с гладка вода, златист пясък и страхотни плажни барове. На плаж с коктейл в ръка, а защо не и с едно разхлаждащо джелато? Какво повече е нужно за едно страхотно лято?

Италия и нейните невероятни плажове

Албания – Топ дестинацията за лятна почивка на Балканите

Албания все по-често е на върха в списъка за лятна почивка на туристите, но все още има хора, които гледат на балканската държава с известни въпросителни. Тази малка държава ни предлага непокътната природа с красиви залези, езера и плажове. Албания ни впечатлява още и с богата култура и оживени градове.

Красивите брегове и девствени плажове на Йонийско и Адриатическо море предлагат перфектни условия за спокойна лятна почивка на плажа. Бреговете в югозападната част на страната са известни още като Албанската ривиера на Балканите. Един от най-красивите морски курорти тук е Ксамил, който влиза в сърцата ни с кристално чистата си вода.

Албания – Топ дестинацията за лятна почивка на Балканите

Гърция – Топ дестинацията на Средиземно море

Островите Кос, Крит и Родос са точно там – във вечната лятна тенденция! И са особено популярни дори сред семейства с деца. Безкрайните плажове, наситеното синьо море, впечатляващите изкуства, културни ценности и гръцкото гостоприемство ще Ви убедят, че тази изумителна страна е правилното място за Вашата лятна почивка!

Гърция – Топ дестинацията на Средиземно море

Избрахте ли вече любимата дестинация? Защото лятото е сезонът, в който да грабнем момента!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Подходящият гръцки остров за Вас

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДЕСТИНАЦИИ

Защо да изберем почивка в Турция?
Дестинации29 СЕПТЕМВРИ 2022

Защо да изберем почивка в Турция?

Почивките в Турция започват да стават все по-чест избор на много пътешественици, и това съвсем не е случайно.

ТОП 7 на живописните плажове в Сицилия
Дестинации02 СЕПТЕМВРИ 2022

ТОП 7 на живописните плажове в Сицилия

Нека помечтаем заедно за следващата ни плажна почивка в Италия.

Топ 7 на най-красивите подводни хотели
Дестинации05 АВГУСТ 2022

Топ 7 на най-красивите подводни хотели

Днес ви предлагаме да се гмурнем заедно в нашите ТОП 7 най-красиви подводни хотели!

Най-красивите дестинации за вашия сватбен ден
Дестинации15 ЮЛИ 2022

Най-красивите дестинации за вашия сватбен ден

Питате се кое е най-подходящото място, на което да отпразнувате сватбата си? Е, представяме ви няколко от най-красивите дестинации, на които да кажете заветното „ДА“.