Living : Дестинации16 ЮЛИ 2021

Еко лятно парти на “Къмпинг Градина”

“Чист релакс за по-чисто лято” е каузата, която си заслужава всички да подкрепим

За да се насладим на лятото пълноценно, а и на всички други лета след него, да празнуваме с уважение към природата.

Няма нищо по-красиво от чистите пясъци и морската вода, но за да им се наслаждаваме и днес, и в бъдеще, трябва да дадем нещо от себе си – да създадем важните навици с цел опазване на околната среда.

Първата стъпка започва с еко партито на “Къмпинг Градина” – целодневното събитие на плажа се организира с цел да се насърчи всеки да даде своя символичен, но важен принос за опазване на красивите природни кътчета у нас.

Еко лятно парти на "Къмпинг Градина"

Партито ще се проведе под надслова “Чист релакс за по-чисто лято“ и ще се състои на 17 юли, когато “Къмпинг Градина” ще превърне плажа си в мини еко фестивал, с много музика, охладяващи коктейли, положително настроение и много изненади за всеки, който се включи в символично почистване на плажната ивица.

Организаторите са подготвили много и различни развлечения за участниците през целия ден, с които да се забавляват, докато дават своя добър пример. Инициативата ще бъде закрита с вечерно плажно парти с DJ и много забавления.

Ако сте запазили своята почивка в средата на юли или просто искате да дадете своя граждански пример, докато се забавлявате под звуците на приятна музика на един от най-хубавите плажове у нас, заповядайте на ивицата на “Къмпинг Градина” на 17 юли и застанете зад каузата “Чист релакс за по-чисто лято”.

Инициативата на “Къмпинг Градина” се подкрепя от #ПромениКартинката. Разберете повече на promenikartinkata.bg. Партньор на лятното еко парти е Johnnie Blonde.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДЕСТИНАЦИИ

Идеи за уикенд почивка в Гърция за любителите на морския отдих
Living23 МАЙ 2023

Идеи за уикенд почивка в Гърция за любителите на морския отдих

Истината е, че не сме били по-близо до така дългоочакваното лято.

12 пролетни дестинации за перфектна почивка в чужбина
Дестинации17 МАРТ 2023

12 пролетни дестинации за перфектна почивка в чужбина

Карибски острови, пустинни руини, музикални фестивали и невероятна архитектура... От Европа до Карибите, ето как да прекарате любимата пролет.

Коледно приключение във Финландия ни отвежда до Дядо Коледа
Дестинации12 ДЕКЕМВРИ 2022

Коледно приключение във Финландия ни отвежда до Дядо Коледа

От 12 до 18 декември в Рованиеми, намиращо се във финландската Лапландия, можем да посетим Дядо Коледа, наслаждавайки се на двучасово пътуване в шейна с елени.

Как да прекараме Коледа в замъка Уиндзор?
Дестинации28 ОКТОМВРИ 2022

Как да прекараме Коледа в замъка Уиндзор?

От 24 ноември до 2 януари 2023 г. коледните посещения в кралските резиденции са разрешени за туристи.