Игри13 ДЕКЕМВРИ 2021

Да отпразнуваме Коледа с джаз и една добра кауза

Станете част от коледен благотворителен концерт в помощ на Ники

Включете се в игра за два билета за “Боби Вълчев и приятели” – концерта, който обединява известния джазмен заедно с други български таланти в обща кауза – да се съберат средства за Ники, който страда от детска церебрална парализа.

В края на тази седмица, в неделя – 19.12.2021, българският джаз изпълнител Боби Вълчев ще направи своя благотворителен коледен джаз концерт “Боби Вълчев и приятели” в Sofia Live Club от 19:30. В него на една сцена ще се съберат малките, но добре познати на българите таланти – Крисия Тодорова, Мерт Демерджиев, братята Хасан и Ибрахим Игнатови, Жени Кринчева и формация “Палячи”, както и джазменът тромпетист Мишо Йосифов.

Благотворителният коледен джаз концерт се организира в подкрепа на Ники, който страда от детска церебрална парализа. Събраните средства ще бъдат дарени за неговото лечение, което ще се проведе в Полша, през юли месец 2022 година. Необходимата сума, която трябва да се събере, е 6 000 евро.

Боби Вълчев е български джаз изпълнител, който дълги години развива своята кариера извън България. Той бе един от участниците в последния сезон на “България търси талант”, а лятото на тази година направи своето първо лятно турне в България – “Животът е джаз”. Освен на джаза Боби Вълчев е отдаден и на учителската професия. Преподавател е в музикална школа в Дубай. Сред учениците му има и деца, страдащи от аутизъм, на които помага да се адаптират по-лесно към света чрез изкуството. Воден от любовта към музиката и децата и символиката на коледните празници, джазменът организира благотворителен коледен концерт, с който да помогне на малкия Ники.

В концерта ще се включат прекрасната, добре позната на всички Крисия Тодорова, която ще изпее красиви български песни, Мерт Демерджиев, познат от “България търси талант” ще представи собствени композиции. Жени Кринчева ще представи за пръв път на сцена песента “Потомство”, спечелила първо място за европейска детска песен в конкурса “Златни искри” 2021. Братята Хасан и Ибрахим Играноти, които представиха България на детската Евровизия през 2014 година, също ще бъдат част от звездния спектакъл и ще представят свои произведения. Българският тромпетист Мишо Йосифов също ще се включи в празничната програма.

Ако искате и вие да сте част от този грандиозен спектакъл, в подкрепа на Ники, се включете в нашата игра, в която имате възможност да спечелите два билета за благотворителния коледен концерт “Боби Вълчев и приятели“.

Условия за участие:

  • последвайте профила на Bobby Valchev
  • отбележете в коментарите под Facebook поста свой приятел, с когото искате заедно да посетите концерта на 19.12.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИГРИ

Подаряваме ви два билета за спектакъла "La La Land In Concert"
Игри20 НОЕМВРИ 2017

Подаряваме ви два билета за спектакъла "La La Land In Concert"

Потопете се в магията на най-обичания музикъл за последното десетилетие

Малки удоволствия за чувствителната кожа
Beauty продукти19 НОЕМВРИ 2017

Малки удоволствия за чувствителната кожа

Подаравяме ви продукт по избор от серията Roge Cavailles

Бижута за парти принцеси - подаряваме ви обеци Folli Follie!
Игри14 НОЕМВРИ 2017

Бижута за парти принцеси - подаряваме ви обеци Folli Follie!

Този парти сезон бъдете неотразими с тези съкровища от колекция Wonderfly

Подаряваме ви терапия за околоочен контур Blue Therapy Eye-Opening Serum
Beauty продукти20 ОКТОМВРИ 2017

Подаряваме ви терапия за околоочен контур Blue Therapy Eye-Opening Serum

Една капка от серума на Biotherm се грижи за клепачите, торбичките и фините линии