Рецепти : Food news12 ФЕВРУАРИ 2016

Moët Rosé Impérial празнува любовта

Ще се осмелите ли?

На френски „osé“ означава дързък… а тази година Moët & Chandon се впуска в „osé“ отношение с Moët Rosé Impérial. 
Смело, бляскаво и толкова стилно, Moët Rosé Impérial е неразделна част от #moetmoments в живота, които гравитират около любовта – любовта към половинката, приятелите и семейството. Тази година се осмелете да живеете повече и да обичате повече – сега! С това искрено отношение, Moët Rosé Impérial вдъхновява и отбелязва споделените моменти, които правят живота специален.

moet rose (1)
Осмелете се да споделите настоящето
Moët & Chandon е израз на настоящето; знае, че всяка секунда е неповторимо преживяване. С неподражаемия си дух, който Moët & Chandon дава на всеки празник, марката приканва ентусиазираните любители на живота да изживеят незабравим #moetmoment „à deux“* . Направете смела крачка и изразете любовта си към света, като поканите любим човек и се насладите на изкусително меню, комбинирано с Moët Rosé Impérial.
„Moët Rosé Impérial е най-бляскавото лице на Moët & Chandon; това шампанско е непринудено и стилно точно като хората, които го пият“, казва Арно де Сень, международен директор маркетинг и комуникации на Moët & Chandon. „Тази година Moët Rosé Impérial е перфектният избор на ентусиазираните любители на живота, които дръзват да споделят чувствата си и да живеят пълноценно“.

moet rose (3)
Осмелете се да изживеете настоящето
Moët Rosé Impérial е спонтанен и бляскав израз на стила на Moët & Chandon, стил, който се отличава с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. Отлежавало най-малко двадесет и един месеца в избите, Moët Rosé Impérial има искрящ розов цвят с кехлибарени оттенъци, а неговия омаен букет съчетава жизнени, интензивни аромати на червени плодове, цветни нюанси на роза и лек оттенък на пипер. Изразителният вкус на Moët Rosé Impérial съчетава интензивност и мекота: сочният отличителен и интензивен вкус на червени плодове, свежият и плътен вкус на праскова, комбинирани с лека свежа нотка на мента.
Moët Rosé Impérial далеч не е шампанско, подходящо само за десерти – то се съчетава по изключителен начин с обикновени, наситени и цветни вкусове – ястия като телешко карпачо със зехтин и млян черен пипер, рататуй от свежи зеленчуци или салата от червени летни плодове и листа от мента.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА FOOD NEWS

Пица-майстор в топ 50 на Италия отваря своя пицария в София
Food news10 ЯНУАРИ 2023

Пица-майстор в топ 50 на Италия отваря своя пицария в София

Paradiso Pizza & Friends има амбицията да бъде най-добрата пицария в Източна Европа и е готова да го докаже.

Овесените бисквитки на крал Чарлз III
Food news11 НОЕМВРИ 2022

Овесените бисквитки на крал Чарлз III

Вкусни ли са и защо си струва да ги опитаме възможно най-скоро?

Как да спестим от семейния бюджет за храна?
Food news26 ОКТОМВРИ 2022

Как да спестим от семейния бюджет за храна?

Според статистиката българските домакинства харчат минимум една трета от месечния си бюджет за храна.

Лесни и полезни летни храни
Food news12 АВГУСТ 2022

Лесни и полезни летни храни

Много летни храни съдържат важни хранителни вещества за регулиране на настроението, борбата с депресията и насърчаването на съня.