Beauty13 ЮЛИ 2022

Влюбихме се в концентрираните сапуни за лице на Kiehl’s

Всяка формула е над 96% биоразградима и съдържа експертно проектирана комбинация от съставки, вдъхновени от любимите линии на бранда.

От 1851 г. насам Kiehl’s неспирно се стреми към подобрения. От отговорно създадени формули, опаковане и производство, до подкрепа и насърчаване към намаляване на вредното въздействие върху околната среда.

Имайки предвид всичко това, брандът избира три любими формули и ги превръща в нови концентрирани сапуни за лице Future Made Better. Колекцията от три ефективни твърди продукта за почистване на лице е създадена за цялостна грижа, която прави кожата свежа и балансирана, без усещане за сухота или опъване.

Те съдържат поне една съставка от възобновяеми източници и са създадени с минимални пластмасови отпадъци от опаковки. Така осигуряват ефективна програма за почистване, еднакво насочена към здравето на кожата и устойчивото развитие.

Kiehl's

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar

Обогатена с ледников гликопротеин и сквалан от възобновяеми източници, тази подхранваща формула не нарушава защитната бариера на кожата, като същевременно запазва естественото pH. Нежно почиства кожата и възстановява влажността й, за да й придаде поздравословен вид.

Kiehl's

Calendula Calming & Soothing Concentrated Cleansing Bar

Подходяща за податлива към акне и мазна кожа, тази формула съдържа приблизително 100 листенца невен от възобновяеми източници, които намаляват зачервяването и оставят кожата свежа, успокоена и перфектно чиста.

ОТ GRAZIA: 10 KIEHL’S ПРОДУКТА, КОИТО ДА ПРОБВАТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА СИ

Kiehl's

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Cleansing Bar

Амазонска бяла глина и бамбук на прах от възобновяеми източници са част от формулата на този сапун, която съдържа 80% пречистващи съставки, премахва мъртвите клетки и интензивно почиства кожата, като същевременно осигурява усещане за баланс без излишно омазняване или усещане за сухота.

Продуктите може да откриете в магазина на Kiehl’s в Paradise Center и онлайн на www.kiehls.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Педикюрът на Дилета Леота е must have
Съвети & тенденции25 НОЕМВРИ 2022

Педикюрът на Дилета Леота е must have

Изборът на водещата за есента ни подсказва тренд, които не бива да подценяваме.

Контурирането на Риана отнема само 60 секунди
Beauty новини22 НОЕМВРИ 2022

Контурирането на Риана отнема само 60 секунди

Тайната разкри нейният личен гримьор, а ние сме готови да попием информацията на секундата.

Inspo: Бордо ноктите на Ванеса Хъджинс
Съвети & тенденции18 НОЕМВРИ 2022

Inspo: Бордо ноктите на Ванеса Хъджинс

Новият маникюр на бившата Дисни звезда е вдъхновението, което ще ни инспирира, за да придадем на ръцете си класически есенен вид.

Грим триковете, премахващи признаците на умора около очите
Съвети & тенденции18 НОЕМВРИ 2022

Грим триковете, премахващи признаците на умора около очите

Тъмните кръгове, торбичките, матовите и фини линии се появяват в чувствителната зона около очите и са признаци на умора, според експертите, а и не само. Но как да се преборим с тях?