Цветовете по ноктите ни тази есен

Тенденции от модните подиуми (различни от бордото)

За къде сме без него? Заменете бордото с ярък нюанс на червеното с оранжев подтон, който ще стои страхотно в началото на есента, когато ръцете ни все още имат тен.

Досега смятахте, че този цвят е подходящ единствено за лятото? Е, помислете си отново. На дефилето на Armani той перфектно допълваше тъмните рок-шик визии на момичетата.

Любимите пастели са представени от този нежен нюанс на розовото, подходящ за къси, дълги, бадемови и изобщо всякакви нокти. Цветът е достатъчно неутрален, за да се комбинира добре в различни дизайни.

След толкова маски за лице, шампоани и какво ли още не с въглен беше въпрос на време и цветът му да открие мястото си в тенденциите. Сивото винаги е на мода през есента, но тази година се пригответе да завладее и ноктите ви.

Още един, този път по-мек нюанс на сивото, който несъмнено ще завладаее сърцата на момичетата с по-нежен вкус. Едновременно начин да разнообразите скучния маникюр, без да прекалявате.

Ако камуфлажния принт не е по-вкуса ви (макар че се завръща в модата), можете да изпробвате как би стоял цвят каки върху ноктите ви.

Обзалагаме се, че когато чуете “есенен маникюр”, веднага си представяте нокти, лакирани в цвят бордо. 

И не че не обичаме този дълбок нюанс на червеното и драмата, която придава на всяка визия. Дори напротив! Но още повече обичаме разнообразието, ето защо отново се обръщаме за щипка вдъхновение към тенднциите, които забелязахме на дефилетата.

След като ви разказахме какво ще е актуално при грима, днес е ред на маникюра. Няколко нюанса лак се откроиха на ревютата на Jill Sander, Temperley, Armani и много други. Примери за това как да ги носим открихме и в Instagram. И за наша изненада, не всички са толкова мрачни, колкото предполага есента. Ярките цветове обещават, че ще се открояват върху тъмните нюанси на дрехите, създавайки желан контраст. 

Вижте ги в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Inspo за педикюр от Валентина Ферани
Съвети & тенденции05 МАЙ 2023

Inspo за педикюр от Валентина Ферани

Модерен, но изключително труден за нанасяне нюанс, бялото е всичко, от което имаме нужда сега.

Фината разлика между френски и американски маникюр
Съвети & тенденции26 АПРИЛ 2023

Фината разлика между френски и американски маникюр

Макар и много сходни, между тях винаги е съществувала изключително малка разлика. Знаете ли каква е тя?

Пролетните аксесоари, които ще направят визията ни по-забавна
Съвети & тенденции24 АПРИЛ 2023

Пролетните аксесоари, които ще направят визията ни по-забавна

Пролетта е тук! А аксесоарите са онези акценти, които ще променят най-бързо и лесно ежедневния ни тоалет.

Ноктите ни са акцентът в бюти визията ни, за който трябва да се грижим внимателно, тъй като именно той ни надгражда по най-красивия начин.
Съвети & тенденции19 АПРИЛ 2023

Маникюр: Нюансите, които ще виждаме навсякъде през следващите месеци

Ноктите ни са акцентът в бюти визията ни, за който трябва да се грижим внимателно, тъй като именно той ни надгражда по най-красивия начин.