Да започнем 2023 г. с 5 прекрасни цели

Ето как да започнем новата година по възможно най-добрия начин.

Намираме се в началото на годината и сега е моментът да изготвим своите цели за красота за 2023 г.: от избора на правилна грижа за кожата през това да се поглезим с нова прическа, до това да се научим да пресъздаваме по-добър грим или да намираме повече време за грижа за себе си. Време е да започнем новата година с нашите 5 прекрасни цели за по-добро Аз.

Нека преосмислим грижата за кожата си

Сред добрите решения за красота на 2023 г. трябва да се вслушваме в истинските нужди на кожата си, като идентифицираме наистина функционалните активни съставки за нея, независимо дали става въпрос за акне или за първа поява на бръчици.

Следователно рутинната грижа за кожата е абсолютен фокус, от който да започнем, все по-персонализирана, „създадена по мярка“ и сезонна. Все пак през лятото и зимата кожата се променя, затова една от най-пълноценните цели е да се погрижим за нея, като оставим настрана мързела и изберем това, което наистина е добро за нас.

Нека преосмислим грижата за кожата си

Да дадем почивка на косата си

Началото на годината ни позволява да пренапишем кои сме, като изоставим негативността и започнем на ново с презаредени сили и енергия.

За да сключим този своеобразен пакт със себе си, дори сме склонни да се осмелим към нова прическа, която винаги ни е вдъхновявала, но за която не ни е достигала смелост.

Да дадем почивка на косата си

Гримът като себеизразяване

Той вече не се използва само, за да прикрива несъвършенствата ни. Гримът се превръща в най-истинския начин за себеизразяване.

През последната година тенденциите в сферата на красотата изиграха основна роля в инспирирането на всяка дама. От nude външен вид до бляскав такъв, от трикове за коригиране и повдигане до по-прости творчески начинания, важното е да започнем да изрязяваме себе си свободно.

Гримът като себеизразяване

Ето защо едно от най-добрите решения за красота през 2023 г. е да разкажем своята история чрез сенки за очи, червила и ружове, като избираме само цветове, които ни карат да се чувстваме спокойни и красиви.

Слънцезащита през цялата година

Едно от най-качествените решения пък е да запомним, че слънцезащитните продукти не трябва да бъдат използвани само през летния сезон. Това са едни от онези задължителни акценти, които да прилагаме всеки ден, дори когато температурите станат ниски.

Задължителни в планината, когато караме ски, и необходими в града, формулите за слънцезащита от най-ново поколение предпазват от целия спектър на светлината, включително синята такава, идваща от електронните ни устройства.

Един жест е достатъчен, за да усетим разликата.

8 летни грешки - слънцезащитен крем

Нека обичаме себе си повече

Това е може би най-важната ни цел за 2023 г. Трябва да бъдем по-снизходителни към себе си, да слушаме тялото си, когато трябва да спре, да си почине, но преди всичко да му отделяме ежедневно внимание.

Да започнем 2023 г. с 5 прекрасни цели

Хубаво е да запомним, че ние трябва да бъдем на първо място в собствения си живот. Трябва да бъдем по-добра версия на себе си… независимо дали става въпрос за носене на червено червило против тъга или използването на специален парфюм. Истината е, че всеки жест на красота трябва да се приема като уникален.

Е, честита 2023 г.!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Не, Виктория Бекъм никога не се е подлагала на ринопластика

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Inspo за педикюр от Валентина Ферани
Съвети & тенденции05 МАЙ 2023

Inspo за педикюр от Валентина Ферани

Модерен, но изключително труден за нанасяне нюанс, бялото е всичко, от което имаме нужда сега.

Фината разлика между френски и американски маникюр
Съвети & тенденции26 АПРИЛ 2023

Фината разлика между френски и американски маникюр

Макар и много сходни, между тях винаги е съществувала изключително малка разлика. Знаете ли каква е тя?

Пролетните аксесоари, които ще направят визията ни по-забавна
Съвети & тенденции24 АПРИЛ 2023

Пролетните аксесоари, които ще направят визията ни по-забавна

Пролетта е тук! А аксесоарите са онези акценти, които ще променят най-бързо и лесно ежедневния ни тоалет.

Ноктите ни са акцентът в бюти визията ни, за който трябва да се грижим внимателно, тъй като именно той ни надгражда по най-красивия начин.
Съвети & тенденции19 АПРИЛ 2023

Маникюр: Нюансите, които ще виждаме навсякъде през следващите месеци

Ноктите ни са акцентът в бюти визията ни, за който трябва да се грижим внимателно, тъй като именно той ни надгражда по най-красивия начин.