Пет от най-горещите тенденции при прическите

Къдриците бележат завръщането си тази година, а дългият бретон е най-голямата тенденция при косите за 2021г.

Тази година думата небрежност е табу в прическите у нас.

Inspire, първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас, представи своята селекция от най-актуалните тенденции в прическите със сезонния проект LOOK BOOK 2021.

Визажистите открояват няколко ключови елемента – женствен обем, освобождаващи прически в главно средна дължина и секси деконструирани фризури. Акцентът е дългият бретон, повлиян от така наречения “шаги стил“. Към него сред най-актуалните фризури попадат и непокорните къдрици.

Вижте пълния гайд към тенденциите тази година, през погледа на професионалистите на Inspire Creative Team.

Подстрижки:

Дълъг бретон

Пет от най-горещите тенденции при прическите

Късият бретон носи младежка очарователност, но дългият му вариант, централно разделен върху очите, е за смелите момичета, които обичат да са секси. Актуален и ретро едновременно, този стил се допълва страхотно от контраст в русия цвят с кадифените воали, създадени с техника на оцветяване балеаж. Така получаваме естествено усещане за релеф и дълбочина. Именно това стои в основата на авторската услуга на салоните – color design by Inspire.

Боб с къдрици

Пет от най-горещите тенденции при прическите

Тази година наблюдаваме голямото завръщане на забавната и дива къдрава коса. Формата е заоблена с много обем и напомня на афро прическата. Отново участие има и бретонът, който придава небрежен акцент и очертаващ контур. Търсят се извивките, движението, гъвкавостта на косата. В оттенъците се работи с висша доза прецизност за перфектното съчетание между карамелено кестенявите тонове с проблясващи фини златисти воали, които подсилват внушението за обем.

Къса прическа тип пикси

Пет от най-горещите тенденции при прическите

Няма по-подходящо време за експерименти от тази година – след месеците в изолация, жаждата за разнообразие и дръзки прически е голяма, затова и бе съживена една малко позабравена класическа подстрижка.

За нея важи правилото колкото по-късо, толкова по-добре – смелата пикси прическа съчетава изкушаващия сексапил и момчешката небрежна самоувереност. Удълженият бретон, изнесен на една страна, оцветен с техника балеаж в нюанс Illuminating yellow (цвета на Pantone за 2021г.) придава още по-модерен вид на визията.

Как да се грижим за косата си според индивидуалните й нужди

Стайлинг:

Тази година, независимо каква подстрижка сме избрали, търсим съвършенство в оформянето на прическите. След дълго време, в което излизанията навън бяха рядкост, а небрежната визия за дните у дома се изтърка, идва ред на стайлинга, полиран до визуално съвършенство и вдъхновен от холивудския блясък. Водещи остават почти физически доловимата мекота и въздушност на косата.

Визажистите на Inspire представят 2 визии:

Холивудски вълни

Пет от най-горещите тенденции при прическите

Много блясък и драма се крие в тази прическа с перфектно оформени големи вълни, нежна гладкост и обем – визията не е за тези, които не обичат да са в центъра на вниманието. Всички къдрици повтарят едно вълнообразно направление, което пада на едното рамо, а крайният ефект идва от красивия изнесен страничен път.

Finger wave

Пет от най-горещите тенденции при прическите

Полирана до изящност S-вълна, оформена с техниката Finger wave в бретона, загладена до съвършенство коса и стилизирана за неподвижност. Цветът е мастилено черен, контрастиращ със светлия тен на лицето.

Всички тенденции вижте на inspirebg.com, а с най-актуалните прически можете да се сдобиете в четирите салона на Inspire в столицата:

Бизнес парк София, сграда 2

Младост, бул. Цариградско шосе 54Б, сграда GrafiX

Манастирски ливади, ул.Пирин 91, срещу Bulgaria Mall

Кв.Хладилника,ул.Сребърна 2, Мobi art building, до Рaradise mall

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Новогодишната очна линия на Сидни Суини
Съвети & тенденции01 ДЕКЕМВРИ 2022

Новогодишната очна линия на Сидни Суини

И преди да се откажете, нека ви уверим, че копирането на този грим е по-лесно, отколкото си мислите... И, да, вече си мислим за новогодишно парти - #sorrynotsorry.

Панделката: Аксесоарът, надграждащ визията по най-елегантния начин
Съвети & тенденции29 НОЕМВРИ 2022

Панделката: Аксесоарът, надграждащ визията по най-елегантния начин

Официалните изяви на червения килим отдавна започнаха, а нека не забравяме и филмовите премиери. Време е за доза вдъхновение!

Педикюрът на Дилета Леота е must have
Съвети & тенденции25 НОЕМВРИ 2022

Педикюрът на Дилета Леота е must have

Изборът на водещата за есента ни подсказва тренд, които не бива да подценяваме.

Inspo: Бордо ноктите на Ванеса Хъджинс
Съвети & тенденции18 НОЕМВРИ 2022

Inspo: Бордо ноктите на Ванеса Хъджинс

Новият маникюр на бившата Дисни звезда е вдъхновението, което ще ни инспирира, за да придадем на ръцете си класически есенен вид.