Beauty : Съвети & тенденции05 ОКТОМВРИ 2021

Нагледно защо трябва да използваме серум с витамин С

Както и кои брандове предлагат най-добрите такива продукти

Един бърз тест с помощта на ябълка показва нагледно колко важно е да не пропускаме тази стъпка в грижата за кожата си.

Серумите за лице са може би един от най-често пренебрегваните продукти за красота. Голяма причина за това е, че не всеки знае за какво служат те. Ако попадате сред тези хора, това популярно видео от Instagram с лесен тест на няколко продукти нагледно ще илюстрира защо имате нужда от тях.

Можете да проведете експеримента и сами – за целта ви трябват само няколко парчета ябълка и дадените продукти, които искате да тествате. Нанесете малко от серумите върху всяко парче, като оставите поне едно без никакъв продукт. Върнете се след няколко часа и вижте дали тестваните продукти са оказали разлика върху свежестта на ябълката. Серумите с най-голямо съдържание на витамин С ще са най-ефективни.

Есенно обновяване на бюти рутината – как и защо

В случая виждаме, че бюти инфлуенсърът Андреа е изпробвала няколко продукти, сред които най-добре са се представили тези на The Inkey List, Timeless и The Ordinary.

Макар и това да не е напълно обективен метод да изпробваме продуктите си, експериментът може да ни послужи като илюстрира ясно действието на серума. Част от ползите, които подобен продукт обещава, са премахване на пигментните петна, уплътняване на кожата на лицето и изравняване на тена.

Сега е перфектният момент да въведете съставката в рутината си, защото според множество експерти е препоръчително след нанасянето на витамин С да не излагаме кожата за дълго на слънце.

Как точно витамин В12 помага за красива кожа?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Новогодишната очна линия на Сидни Суини
Съвети & тенденции01 ДЕКЕМВРИ 2022

Новогодишната очна линия на Сидни Суини

И преди да се откажете, нека ви уверим, че копирането на този грим е по-лесно, отколкото си мислите... И, да, вече си мислим за новогодишно парти - #sorrynotsorry.

Панделката: Аксесоарът, надграждащ визията по най-елегантния начин
Съвети & тенденции29 НОЕМВРИ 2022

Панделката: Аксесоарът, надграждащ визията по най-елегантния начин

Официалните изяви на червения килим отдавна започнаха, а нека не забравяме и филмовите премиери. Време е за доза вдъхновение!

Педикюрът на Дилета Леота е must have
Съвети & тенденции25 НОЕМВРИ 2022

Педикюрът на Дилета Леота е must have

Изборът на водещата за есента ни подсказва тренд, които не бива да подценяваме.

Inspo: Бордо ноктите на Ванеса Хъджинс
Съвети & тенденции18 НОЕМВРИ 2022

Inspo: Бордо ноктите на Ванеса Хъджинс

Новият маникюр на бившата Дисни звезда е вдъхновението, което ще ни инспирира, за да придадем на ръцете си класически есенен вид.