С летен полъх на минимализъм

Красотата е в детайлите. Нека изберем правилните аксесоари заедно!

Да си уверен е повече от секси! От смели златни аксесоари до малки, закачливи такива в ярки цветове – това са бижутата на лято 2022г., които карат всяка дама да се открои от тълпата със собствен почерк. Аксесоарите са тази задължителна част на лятото, която ни кара да се чувстваме добре и незабавно повдига стила ни. Време е да се отдадем на този летен полъх на минимализъм!

Последните две години от живота ни преминаха у дома. А специалните поводи намаляха драстично. Е, 2022г. е подходящото време за промяна! Аксесоарите са една от основните възможности да представим личния си стил не само във виртуалното пространство, а и извън него! Минимализмът в естетиката е онази промяна, към която елегантният стил се стреми.

С летен полъх на минимализъм

Снимка: Unsplash

Бижутата стават все по-семпли, стилни и ни придават летен полъх на минимализъм.

Комбинирането на нови аксесоари с по-стари такива и добавянето на нови цветове и модели, се превръща в истинско модно забавление! Така че, независимо дали ги комбинираме с парти рокля, ярък топ или спортен суитшърт, бижутата са „черешката на тортата“ в нашата визия.

Декорирането на обеците по естетичен начин се превръща в истински моден тренд през 2022г.! Нека оставим скучните аксесоари на заден план, време е да заблестим! Що се отнася до най-новите тенденции в пиърсинга на ушите, последователността се оказва ключова за стила. Навсякъде около нас, дори и в социалните мрежи като Instagram и Pinterest, виждаме момичета, които разтърсват рутината със страхотен пиърсинг в комбинация със зашеметяващи халки. Това, което прави тази актуална тенденция толкова различна е акцентът върху минималистичната естетика.

Идеята зад този тренд е да се създаде външен вид, който набляга на фикцията „по-малкото е повече“. От миниатюрни обеци с размер на каменна сол, до тънки като конец златни обръчи, цялото това минимално действие цели да създаде максимално въздействие.

Модните тенденции в бижутата през 2022г. се превръщат в чудесна комбинация от ретро шик и градска естетика, а това ги прави още по-желани от дамите. Те са толкова модерни и сладки, че стоят прекрасно на всяко ухо!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тенденцията на минималистичните аксесоари за коса е вечно секси

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Как да поправим маникюра си за една минута?
Съвети & тенденции27 ЯНУАРИ 2023

Как да поправим маникюра си за една минута?

Тази информация е за всички онези, които вече не броят моментите, когато нетърпеливи да чакат, са развалили лака си за нокти дори преди да е изсъхнал.

Черно и бяло: Емблематичната класическа комбинация
Съвети & тенденции20 ЯНУАРИ 2023

Черно и бяло: Емблематичната класическа комбинация

Тези толкова контрастни, но и взаимно допълващи се цветове са подходящи за всеки сезон.

Всичко за стилните визии в „Emily in Paris“
Съвети & тенденции13 ЯНУАРИ 2023

Всичко за стилните визии в „Emily in Paris“

Не можем да скрием, че в любимия сериал, освен че се радваме на харизматичните герои, ние също се наслаждаваме и на модата.

Маникюрът на месец януари 2023 г.: Винтидж в червено
Съвети & тенденции06 ЯНУАРИ 2023

Маникюрът на месец януари 2023 г.: Винтидж в червено

И, да, тенденцията е вдъхновена от героинята, изиграна от Оливия Уайлд в „Don’t Worry Darling“.