Хитовите тенденции на лятото според Pinterest

Коса до раменете, платинено русо и… татуировки с аромат?

Последната мода при рисунките по тялото успя да ни изненада! Тези временни татуси се залепят върху кожата и излъчват нежен аромат. Това лято те ще заменят златистите и сребристи плетеници, които се превърнаха в хит при татуировките в последните години.

Това лято не е нужно да оцветявате само един или два нокътя в различен цвят от останалите. Спокойно можете да развихрите въображението си и да заложите на разнообразни мотиви на всеки нокът, като спазвате сходна цветова палитра.

Без никакво съмнение, косата с дължина, стигаща точно до раменете, е хитът на лято 2017. Опциите са безброй! На каре, черта или с повече етажи и обем в основата, съобразете избора си с текстурата на кичурите ви и се осмелете да експериментирате.

Сред най-популярните тенденции при прическите е и платиненият нюанс на русото. Макар да е доста труден за поддържане, особено през лятото, не можем да отречем, че изглежда доста ефектно.

Името им буквално значи "космически кокове", но ако ви приличат на ушите на Мики Маус, не сте единствените. Тенденцията е истински хит сред младите момичета, защото коковете могат да се комбинират с плитки, панделки и пъстри шноли, а стои особено интересно, ако косата е боядисана в различни цветове.

Тези продукти са особенo добра добавка в beauty режима ни, особено през лятото. Активните им съставки не само избистрят и изравняват тена, но и са мощен антиоксидант, който подсилва защитата на кожата срещу UV лъчите.

И това лято се впускаме в търсене на най-подходящите продукти за защита срещу вредните лъчи. По възможност с най-малко химикали в състава си, но без това да вреди на качеството им!

Кое е мястото, което предлага най-много beauty вдъхновения и ни показва какво избират жените по целия свят? Pinterest, разбира се!

Любимата ни дестинация за всичко свързано с модата, красотата и дома за пореден път ни дава отговор на въпроса “Какво е хит този сезон?” Анализирайки данните от търсачката на социалната мрежа можем да определим седем хитови тенденции, които са първенци по брой pin-вания.

Дали някоя от тях ще успее да ви заинтригува? 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Inspo за педикюр от Валентина Ферани
Съвети & тенденции05 МАЙ 2023

Inspo за педикюр от Валентина Ферани

Модерен, но изключително труден за нанасяне нюанс, бялото е всичко, от което имаме нужда сега.

Фината разлика между френски и американски маникюр
Съвети & тенденции26 АПРИЛ 2023

Фината разлика между френски и американски маникюр

Макар и много сходни, между тях винаги е съществувала изключително малка разлика. Знаете ли каква е тя?

Пролетните аксесоари, които ще направят визията ни по-забавна
Съвети & тенденции24 АПРИЛ 2023

Пролетните аксесоари, които ще направят визията ни по-забавна

Пролетта е тук! А аксесоарите са онези акценти, които ще променят най-бързо и лесно ежедневния ни тоалет.

Ноктите ни са акцентът в бюти визията ни, за който трябва да се грижим внимателно, тъй като именно той ни надгражда по най-красивия начин.
Съвети & тенденции19 АПРИЛ 2023

Маникюр: Нюансите, които ще виждаме навсякъде през следващите месеци

Ноктите ни са акцентът в бюти визията ни, за който трябва да се грижим внимателно, тъй като именно той ни надгражда по най-красивия начин.