Beauty : Съвети & тенденции02 НОЕМВРИ 2022

Джена Ортега и достъпната грижа за кожата

Актрисата споделя тайните си за използването на рутинна козметика, както и акцентирането на луничките й.

Кожата на Джена Ортега често търпи различна обработка /с фалшива кръв и дори прахоляк/. Но актрисата, чиито телевизионни и филмови роли включват „You“, “The Scream Reboot” и „The Babysitter: Killer Queen“, следва да се вмъкне в готическата кожа на емблематичен персонаж, поемайки главната роля на Уензди Адамс.

„Просто съм наистина, наистина развълнувана за младите момичета, които търсят истината за грижата за кожата, защото все още чувствам, че не се отдава нужното или не се показва по начин, по който бих искала да бъде на екрана“, споделя младата актриса.

Кожата на Джена Ортега често търпи различна обработка /с фалшива кръв и дори прахоляк/.

Джена Ортега ни превежда през нейната рутина за красота

За първото си изживяване с грим, тя споделя: „Имитирах рутинната грижа за кожата на по-големите си сестри и ги гледах как се гримират. Започнах да използвам някои от продуктите на майка ми, когато тя не беше наоколо.

И сестрите ми ме питаха: „Джена, носиш ли спирала в момента?“. А аз им отвръщах: „Какво? Не, дори нямам спирала.“ Очите са наистина нещо важно за мен, така че спиралата е винаги там. Всеки път, когато си купувам спирала, грабвам различна, просто защото обичам да изпробвам нови неща.“

Джена Ортега ни превежда през нейната рутина за красота

„Работя по много филми на ужасите и кожата ми не може да понася сценична кръв. Всеки път имам моментални обриви. Ето защо започнах да се грижа повече от необходимото за измиването на лицето си и поддържането му хидратирано. И нека не забравяме използването на слънцезащитен крем всеки ден“, споделя още Джена Ортега.

"И нека не забравяме използването на слънцезащитен крем всеки ден“, споделя още Джена Ортега.

Младата актриса разказа в интервю, че: „Външният вид на Уензди е супер готически – тя не носи много грим. Не знам дали защото прекарвам толкова много време като нея, но хората започнаха да ми казват, че приличам на нея, дори когато не работя. Сега, когато се гримирам, все още я има тази алтернативна част. Когато имам тъмен грим на очите си, това е рамзазана черна очна линия. В момента също много харесвам руж. Ако не слагам малко на бузите си, слагам малко на върха на носа си, защото подчертава луничките ми, които наистина  обичам.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първа снимка на семейство Адамс от „Wednesday“

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Маникюр на месеца: Романтични вдъхновения през февруари
Съвети & тенденции06 ФЕВРУАРИ 2023

Маникюр на месеца: Романтични вдъхновения през февруари

Любовта е във въздуха, както и в маникюра, акцентиращ на строго миниатюрните романтични декорации.

Как да поправим маникюра си за една минута?
Съвети & тенденции27 ЯНУАРИ 2023

Как да поправим маникюра си за една минута?

Тази информация е за всички онези, които вече не броят моментите, когато нетърпеливи да чакат, са развалили лака си за нокти дори преди да е изсъхнал.

Черно и бяло: Емблематичната класическа комбинация
Съвети & тенденции20 ЯНУАРИ 2023

Черно и бяло: Емблематичната класическа комбинация

Тези толкова контрастни, но и взаимно допълващи се цветове са подходящи за всеки сезон.

Всичко за стилните визии в „Emily in Paris“
Съвети & тенденции13 ЯНУАРИ 2023

Всичко за стилните визии в „Emily in Paris“

Не можем да скрием, че в любимия сериал, освен че се радваме на харизматичните герои, ние също се наслаждаваме и на модата.