Астро Мания : Зодии13 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, които пълнолунието ще засегне най-много

Очаква ни пълнолуние на вечерта между 13 и 14 октомври

Пълнолунието този уикенд ще се отрази на всички ни, като главният фокус ще бъде върху кариерното ни развитие.

Така наречената “Ловджийска луна” ще настъпи точно в полунощ между неделя и понеделник. И точно защото пълнолунието настъпва тогава, то ще повлияе на останалите дни от идната седмица.

За повечето от нас влиянието ще се изрази с промени в работната атмосфера, както и в комуникацията с близките. За съжаление за много зодии ще изпитат главно негативни промени, но пък за други пълнолунието ще има и позитивен ефект.

Ето кои знаци ще бъдат най-силно повлияни от него:

Зодиите, които пълнолунието ще засегне най-много

Близнаци

Вие сте сред зодиите, които ще изпитат проблеми в работата – много от вас ще са изправени пред конфликт, който ще провали отношенията им с шефа и с колегите. За щастие, ще получите нужната подкрепа от близкия ви кръг приятели и това ще смекчи негативното влияние.

Рак

Следващата седмица ще ви изненада с позитивна промяна в работата, която единствено зависи от това колко труд сте вложили през последните месеци. Повечето от вас ще бъдат възнаградени с допълнителен бонус или повишение, а други пък ще получат възможност, която да ги изтласка напред в личните им планове за развитие.

Везни

За вас това пълнолуние ще се отрази главно върху любовния ви живот. Обвързаните Везни ще успеят да се справят с проблем с половинката, който дълго време е заплашвал отношенията. За необвързаните пък, ще се появи възможност да се запознаете с някого, което ще ви донесе истинско щастие.

Зодиите, които пълнолунието ще засегне най-много

Стрелец

Стрелците ще са най-големите щастливци тази седмица. Постоянно ще се чувствате мотивирани и изпълнени с енергия да постигнете всичко, което някога сте планирали, така че проектите, с които сте се заели на работа, както и в личен план, ще отбележат огромен успех.

Но едновременно с това отношенията ви с приятелите ви ще се подобрят, въпреки проблемите напоследък и дори в любовен аспект ще получите развитието, което сте чакали дълго.

Приятелките на мъжете от тези зодии са винаги щастливи

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

4 зодии, които винаги късат с гаджето си първи

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка