4 зодии, които винаги късат с гаджето си първи

Те никога не са зарязани и рядко остават задълго във връзката

Внимавайте, това са сърцеразбивачите на зодиака. Тези зодии винаги приключват нещата с гаджето си преди другият да има възможност.

Някои от тях са просто играчи, които не искат да се задържат във връзка, други пък се страхуват от обвързване, трети – не искат да бъдат наранени. Тези четири зодии винаги зарязват гаджето си на много ранен етап във връзката и не чакат да се привържат.

Скорпион

Със Скорпионите имате малък шанс – ако до третата среща не сте успели да ги впечатлите, най-вероятно още на четвъртата ще сте зарязани. Те не обичат да си губят времето и не правят компромиси за нищо и никого. Точно затова и не се страхуват да кажат “край” на някого, дори и той да не е направил нещо грешно.

Близнаци

Не е нищо лично, просто Близнаците бързо губят интерес, търсят нещо ново и искат да експериментират. Затова рядко ще ги видим в продължителни връзки.

Същевременно за тях животът е игра и ако бъдат зарязани, това значи game over. Така че дори някой да успее да им запази интереса за по-дълго, те пак биха скъсали с него, за да не бъдат наранени – така, просто за всеки случай.

Козирог

В техния случай има две крайности на характера – те или искат да започнат семейство веднага, или се страхуват до смърт от обвързване. Ако не пасвате в картинката, Козирозите няма да се почудят, ще ви премахнат в живота си. Твърде амбициозни са, за да си губят времето и ако искат да създават вече семейство, ще търсят перфектният кандидат целенасочено и без увъртания. Но ако в този момент се страхуват да влязат в сериозна връзка, може да пропилеят шансовете си с някого, който смятат за подходящ за тях. После често съжаляват за избора си, но вече е твърде късно.

Водолей

Те обичат самостоятелността си и не понасят някой да им се бърка. Така че ако някой навлезе в личното им пространство, няма да се задържи за дълго. Те са достатъчно уверени, че да не ги притеснява, че развалят още една връзка. Вярват, че всеки трябва да се грижи за себе си и не поставят никой друг пред своето щастие.

Какво мислят зодиите едни за други

Зодиите, които се влюбват от пръв поглед

Най-нещастните зодии в любовта

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Характеристики на знаците23 ЯНУАРИ 2020

Какво мнение има всяка зодия сама за себе си

Раците се смятат за грижовни и всеотдайни, но недооценени. С най-високо самочувствие са Овен и Козирог, които се смятат за по-достойни лидери от всички останали

Характеристики на знаците20 НОЕМВРИ 2019

Bad Girls! Тъмната страна на всяка зодия

Разкриваме тъмните страни на всяка зодия

Характеристики на знаците10 НОЕМВРИ 2019

Какво го възбужда според зодията му

Това, което един мъж харесва в леглото, е свързано с характера му.

Характеристики на знаците16 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, когато са в лошо настроение

Лъвовете създават драма, а Рибите имат способността да скапят деня на всеки около тях