Астро Мания : Зодии15 ЯНУАРИ 2021

Три зодии, които са патологични лъжци

Лъжат най-сладко, но и най-опасно

Пазете се от тези три зодии – през повечето време са безобидни и не желаят на никого злото, но склонността към лъжите е в кръвта им.

Близнаци

Ако накараме някой да опише Близнаците с няколко думи, то вероятно ще чуем “комуникативни” или “сладкодумни” в описанието. Напълно вярно, защото те са сред знаците, на които най-много им се отдава да омайват хората. Но заедно с това те са и най-големите манипулатори и лъжци.

За тях лъжата не е просто начин да измамят човека срещу тях, а е нещо естествено, което прави живота им по-интересен. Една история е прекалено скучна, ако не включат към нея поне малко неистина или преувеличаване.

Три зодии, които са патологични лъжци

Везни

Дяволски чаровни и невинно изглеждащи, но много опасни – такива са Везните. Те лъжат главно, за да представят себе си в по-добра светлина и да избегнат конфронтация.

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Експерти са в тънката манипулация и т.нар. gaslighting, защото постоянно изменят малки детайли от истината, а накрая винаги успяват да представят себе си като по-добрия човек.

Скорпион

Това, което прави Скорпионът такъв добър лъжец, е простият факт, че никой всъщност не може да ги опознае достатъчно, че да знае какво от това, което казват е истина и какво не. И това силно ги забавлява.

Този знак обича да се чувства доминантен и да си играе с хората, а лъжата е само способ, с който постигат това. Все пак обаче те не мамят близките си и обикновено са много предани като приятели и партньори. Но ако решат да ви излъжат… ще им се получи изключително добре.

4 зодии, които не стават за връзка

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка