Астро Мания : Зодии15 НОЕМВРИ 2012

Телец – Характеристиките на знака

Земен знак, стабилен и под влиянието на планетата Венера.

Основни характеристики

Земен знак, стабилен и под влиянието на планетата Венера.

Много решителен, твърд, търпелив – това са ключовите качества на Телеца. Обикновено са хората от този знак са спокойни, любезни, много организирани и логични в действията си, обичат красотата и удоволствието от живота. Позитивни натури са, доверчиви, но стабилни в отношенията си с другите. Нуждаят се от сигурност и постоянна заетост, въпреки че понякога са мързеливи и демотивирани.

Социален живот

В отношенията си с другите са много нежни, овладяни и добре настроени. Понякога завиждат, но са винаги готов слушател и са състрадателни. Типично щедри са, трудно променят възгледите си. Внимават да не наранят достойнството на приятелите и близките си. Не обичат да се карат, да спорят, винаги търсят разбирателството с другите. Харесват приятелите си и рядко са склонни към предателство.

Кариера

Развиват се добре в икономическата сфера. Отдава им се обучението, курсовете, разширяването на знанията. Не се страхуват от проблеми, отстояват интересите си. Големи спестовници са.

Хоби

Обичат да са сред природата и хубавата храна. Обожават музиката, концертите, но винаги трябва да са с приятна компания. Обикновено са забавна и приятна компания за всякакви събирания.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...