Астро Мания : Зодии15 НОЕМВРИ 2012

Овен – Характеристиките на знака

Огнен знак, позитивен, импулсивен и под влияние на планетата Марс

Основни характеристики

Огнен знак, позитивен, импулсивен и под влияние на планетата Марс.

Овните се отличават с ентусиазъм, лидерски хъс, инициативност. Вярват в себе си, куражлии, умни, непокорни, с много силна воля. Обичат музиката и приключенията. Хвърлят се във всичко с интерес, харесват иновациите, често са с арогантно поведение. Когато спорят или са ядосани, често се затварят в себе си.

Социален живот

Обикновено имат широк социален кръг спрямо интересите си. Често са лидери, обичат да взимат участие в разговора, експресивни и разговорливи с приятелите си, желаещи да бъдат чути. Хората им се доверяват, могат да пазят тайна. Любовта и сексът са от голяма важност за тях. Лесно се сприятеляват с нови хора, завладяват ги с чар и магнетизъм. Не обичат да вземат решения, да критикуват, да се самоанализират. Боят се от ревност и от провал. В брака изискват много. Когато са щастливи обаче, стават много щедри и любвеобилни.

Кариера

В много отношения са смели, но и трудно се сработват на работното място. Често са прекалено резки с колегите си. Въпреки това са успешни в кариерата, организирани, ентусиазирани.

Хоби

В свободното си време се занимават с различни спортове, обичат коли, мотоциклети, лов и други забавления, които изискват много движение и съсредоточеност. Винаги са централна фигура в груповите активности.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...