Астро Мания : Зодии15 ФЕВРУАРИ 2020

Първият ретрограден Меркурий за десетилетието ще бъде най-тежък за три зодии

Периодът започва то 16 февруари и ще продължи до 9 март

Предупреждение за Риби, Везни и Скорпион.

Първият ретрограден Меркурий за тази година ще ни атакува веднага след Свети Валентин. Очаква се животът ни през този период да бъде силно объркан, особено щом ретроградната фаза започва в зодия Риби и продължава с Водолей.

Това означава, че още в началото си, този период ще разтърси емоциите ни. Въпреки че първоначалната ни реакция може да бъде уплах, не се притеснявайте, скоро нещата ще започнат да се нареждат.

Когато Меркурий навлезе във Водолей ще осъзнаем, че трябва да потърсим стабилност, вместо да изпадаме в паника и да бездействаме. За да се почувстваме по-добре, ще се обърнем към семейството си за подкрепа.

Първият ретрограден Меркурий за десетилетието ще бъде най-тежък за три зодии

Както подобава в този период, ще ни се прииска да се усамотим и да преместим погледа си от външния свят към вътрешния. Ще имаме нужда да обръщаме повече внимание на чувствата си и сякаш всеки ден ще е ден за равносметка.

Дори и за някои от вас да звучи малко скучно (гледаме към вас, Близнаци и Лъв), това е може би най-добрият начин да се справите с трудния период. Избягвайте да поемате сериозни ангажименти, свързани с пътувания и документи, защото има голям шанс те да се провалят.

Кой цвят за нокти прави вашата зодия по-магнетична за мъжете?

Най-тежко ще понесат периода зодиите Риби, Везни и Скорпион. През тези три седмици всяка малка несполука ще предизвиква вълна от емоции – от нервност до тъга и страх. Възможно е и през това време да възникнат спорове с колегите. Опитайте се да забавите темпото и да не прибързвате с каквито и да е решения.

Как да разпалите страстта му отново според зодията

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка