Как да разпалите страстта му отново според зодията

Изкушете Рака с топла храна, пуснете Водолея да поскита на воля

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Във всяка връзка има епизоди на много страст, както и периоди, в които либидото вече не кипи.

Какво можете да направите, ако с половинката ви сте леко охладнели един към друг в секса и имате нужда отново да предизвикате интереса му? По тази тема има много съвети. Но тук ще откриете какво по-специално може отново да запали искрата у един мъж според неговата зодия.

Овен

Мъжът Овен има голямо его, обича да поема рискове и да преследва нови предизвикателства. Такъв е и в секса – трудно му е да бъде привлечен от жена, която му е “вързана в кърпа”. При него много добре се отразява играта на леко отдръпване. И много често е достатъчно да покажете малко повече самостоятелност, за да се превърнете отново в апетитна плячка в неговите очи. Само не го карайте да ревнува – това може да го настрои против вас много бързо.

Телец

Той е чувствен, чревоугодник и човек на навика. Но понякога пада в собствения си капан – налага такава рутина във връзката, че сам страда от това как накрая с дамата на сърцето му са си поомръзнали. Извадете го от обичайното русло като предложите да отидете в нов хубав ресторант, или като просто купите красиви нови чаршафи. Малките чувствени изживявания го стимулират. Освен това, Телецът е голям естет. Направете някаква промяна във външния си вид, спортувайте повече и определено ще го заинтригувате.

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Близнаци

Този мъж е любопитен, възбужда се от интелектуалните игри. Комуникацията стимулира Близнака не само умствено. И обратното -заседяването вкъщи и правенето на едно и също го прави кисел и апатичен.Запишете се заедно на езиков курс и след това гледайте заедно филми в оригинал, за да се упражнявате. Или го заведете на голям купон с много хора и го пуснете да поприказва с когото иска, докато и вие правите същото. Ще се върне при вас, зареден с енергия.

Рак

Типичният мъж Рак се възбужда когато усеща много силна и дълбока емоционална свързаност. Обича да има достатъчно време насаме с любимата жена, в което тя да го обгрижва. Отделете един уикенд само за вас, идеалният вариант е да заминете за някоя усамотена хижа. Ще го предразположите с много ласки, тиха музика и вкусна храна. Да, той наистина е малко мързелив и обича жената да поеме инициативата и да “стопли” атмосферата, но след това ще ви възнагради с много нежност.

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

Лъв

Той обича усещането за бляскаво безгрижие, както и да е център на вниманието. Поканете гости у дома и го помолете той да избере виното, както и музиката – и му позволете след това да пожъне комплиментите на гостите. Облечете хубави дрехи. Позволете му да бъде великодушният крал на вечерта, докато вие сте неговото бижу. Лъвовете обичат жизнерадостни и уверени жени, които не мрънкат. Така че когато просто си позволите да се чувствате щастлива и да се забавлявате, вашият Лъв ще мърка доволно.

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Дева

Също като Близнаци, и Дева е интелектуален знак и обича предизвикателствата за ума. Вземете заедно душ или вана (Девата обича да е в банята), след което изгледайте някой напрегнат трилър. Помолете вашата Дева да ви помогне да разплетете сложния сюжет. Много Деви имат тенденция да са леко перверзни, въпреки репутацията си, така че може да подейства много стимулиращо да изгледате заедно и някой еротичен филм.

Везни

Това е знакът на хармонията и естетическата наслада. Класическите романтични клишета от филмите могат истински да докоснат Везните – розови листчета във ваната, свещи, лек парфюм върху чаршафите, а вие – с нова рокля и прическа. Те обожават красивата и спокойна обстановка и това ги кара да се отпуснат. Приятната музика също ги възбужда.

Скорпион

За него няма нищо по-отегчително от жената, която се разкрива напълно. Харесва уверени, самостоятелни (но не груби) жени, които винаги сякаш леко му се изплъзват. Тази игра на привличане и отблъскване подклажда фантазиите му както нищо друго. Обича предизвикателствата – можете да го заведете на езда, или още по-добре на стрелбището, за да постреляте.

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Стрелец

Стрелците са философите и пътешествениците на зодиака. Имат постоянна нужда от приключения, дори и ако само помечтаят за тях. Обичат хубавите разговори и усещането, че споделят с една жена общи мечти. Затова и жената, която може да задържи интереса на Стрелеца, е с авантюристичен дух и много отворена към света. Планирайте вълнуващо пътуване заедно, а може и да го запалите по любимия си автор на романи. И още нещо – мъжът Стрелец обикновено е атлетичен и също харесва спортен тип жени, така че опитайте нещо ново – например бойни изкуства.

Козирог

Козирогът много обича материалния лукс. Отидете заедно в изискан ресторант, или поканете масажистка у дома. Демонстрирайте му колко много цените всички материални блага, които е завоювал за вас. Поискайте му съвет за кариерата си. Козирозите са свръхамбициозни и много се ласкаят, когато признават авторитета им.

Най-завладяващата черта на всяка зодия в секса

Водолей

Този свободолюбив мислител не понася глупави жени и лепки. Колкото повече го оставяте да скита на воля, толкова по-голям шанс имате той да се връща при вас. Отидете на гости при приятелка за един уикенд и го оставете да се занимава с хобитата си. Следващият уикенд прекарайте заедно, но на някое ново място. Той обича да мечтае, докато гледа звездите, да разлиства албуми с красиви снимки на далечни места. Покажете му, че споделяте страстта му към непознатите неща и места – и ще върнете блясъка в очите му.

Риби

Рибите са мечтателни романтици, които се чувстват в стихията си, когато се откъснат от действителността. Създайте му романтична атмосфера със свещи у дома, или още по-добре – заведете го в спа център с топъл вътрешен басейн и приглушена светлина. Сетивата на мъжа Риби са много деликатни. Обича да идеализира жената. Заложете на много женствен и нежен външен вид, за да накарате фантазиите му да препускат.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви


ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Най-лошите навици на всяка зодия
Астро съвети03 МАЙ 2020

Най-лошите навици на всяка зодия

Плюс съвети как можем да ги превъзмогнем

Каква зодия сте според японския хороскоп?
Астро съвети29 АПРИЛ 2020

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Тук обаче зодиите са само 11

Много шум убива любовта
Астро съвети23 АПРИЛ 2020

Зодиите, които изискват много лично пространство в любовта

Давайте им почивка, за да се запазят чувствата им

Съвети за връзките от бракоразводни адвокати
Астро съвети15 АПРИЛ 2020

Двойният секстил към Меркурий на 17 април носи чудеса в общуването ни с другите

Използвайте този изключително благоприятен период, за да проведете важни лични разговори